Haluatko ottaa seuraavan askeleen ohjelmistokehityksen ammattilaisena? Meillä pääset mukaan suuriin kansallisiin kärkihankkeisiin, jotka parantavat miljoonien suomalaisten arkea.

Kasvumme jatkuessa etsimme joukkoomme motivoituneita uran eri vaiheessa olevia  backend-osaajia Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimistoillemme.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Ohjelmistokehityksen asiantuntijana olet kiinnostunut moderneista teknologioista, etkä ujostele upottaa käsiäsi lähdekoodiin. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja olet myös valmis opastamaan tarvittaessa kollegoitasi ja asiakkaitasi.

JVM-alusta ja tietokannat ovat tuttuja aiemmista projekteistasi ja osaat suunnitella laadukkaita rajapintoja. Sinulla on kiinnostusta toimivan build pipelinen rakentamiseen ja pilvipalveluiden käyttöönottoon. Olet myös ehkä tutustunut funktionaaliseen ohjelmointiin.

Tutustu ohjelmistoarkkitehtimme Nikon tarinaan ja kuule, mistä hän innostuu työssään.

Avainsanoja: Java 8, Clojure, Scala, Spring, RxJS, Akka, REST, JSON, node, Express, MongoDB, PostgreSQL, Amazon AWS, Heroku, Git

HAKEMUKSET

Toimimme nopeasti ja odotamme jo hakemustasi. Lähetäthän sen viimeistään 25.6.2017 mennessä. Aloitamme haastattelut heti.

 

Hae TampereelleHae HelsinkiinHae Jyväskylään

Miksi Gofore?

Merkittäviä ja monipuolisia projekteja, kuten KaPA , Fonecta ja AirD.

Tukea henkilökohtaiselle kehittymisellesi, mm. coachaus, kiltatoiminta, koulutukset, kirjat, tietoiskut ja valmennukset.

Itse valitsemasi työvälineet (Mac, Windows, Linux).

Kilpailukykyinen palkka ja laaja etupaketti, esimerkiksi vaikuttamisbonus blogauksista ja open source -vaikuttamisesta.