DevOps-asiantuntija

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja haemme joukkoomme pilvipalveluita taitavaa devaajaa Helsinkiin tai Tampereelle.

Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin startup-projekteihin tai toteuttamaan vaikuttavia kärkihankkeita miljoonille suomalaisille.

Millaista Järjestelmäasiantuntijan työ on Goforella?

Nimeni on Lauri Kuittinen ja olen Goforella Järjestelmäasiantuntijana, tai modernimmin DevOps-jantterina. Toimin tällä hetkellä AWS-arkkitehtina Fonectalla, jossa työtehtäviin kuuluu esimerkiksi pilvi-infran pystyttäminen ja automatisointi, tuotantoonvientien sekä ci-putkien ja DevOps-työkalujen rakentelu. Koodaamaankin pääsee, ja automatisointityökaluja tulee kirjoiteltua Pythonilla ja Go:lla.

Järjestelmäasiantuntijan roolissa on mielestäni tärkeintä sopeutumis- ja oppimiskyky, sillä joka päivä tulee eteen uusia tilanteita ja uutta opittavaa. Siinä piileekin mielestäni homman hienous, tylsää ei pääse tulemaan. Hommassa pääsee toimimaan osana mielettömän osaavia softatiimejä, ja miettimään yhdessä parhaita mahdollisia ratkaisuja tukemaan asiakkaiden liiketoimintaa.”

Mitä toivomme sinulta

Sinua viehättää erityisesti infrastuktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services -, Google Cloud- tai Azure-palvelusta. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit Ansible, jatkuva julkaisu ja Docker.

Voit hakea tehtävään, vaikka urasi pilviteknologioiden ja infrastuktuurin parissa on vasta alussa. Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia. Nykyinen toimenkuvasi on ehkä järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

Hakemukset

Toimimme nopeasti ja odotamme jo hakemustasi. Lähetäthän sen viimeistään 6.8.2017 mennessä.

Huomioithan, että kesälomien johdosta hakemusten käsittely viivästyy. Hakemuksesi kuitenkin säilyy järjestelmässämme ja palaamme asiaan viimeistään elokuun aikana.

Lue lisää

Going Serverless with Amazon S3 and Lambda