Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja haemmekin nyt joukkoomme innostuneita frontend-ohjelmistosuunnittelijoita tiimiemme vahvistamiseksi Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään.

Meillä pääset mukaan suuriin kansallisiin kärkihankkeisiin, jotka parantavat miljoonien suomalaisten arkea.

MIKSI GOFORE?

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Tuemme kehittymistäsi monin tavoin ja Gofore Crew Coach on oppaasi menestykseen. Voit koulutusten ja kurssien lisäksi myös hypätä mukaan Kilta-ryhmiin, joita ovat mm. Internet of Things, Cloud as a Competence (CaaC) ja Frontend Competence Collective.

Etuvalikoimamme on laaja ja mukaan mahtuu peruspaketin lisäksi myös erityisherkkuja, joista tuoreimpina hammashoito, silmälasit ja Spotify. Pidämme yllä Gofore-henkeä järjestämällä säännöllisesti yhteisiä aamiaisia, infotilaisuuksia ja saunailtoja.

Teemme työmme pieteetillä ja ammattitaidolla. Modernit teknologiat ovat osa arkeamme ja pääset valitsemaan niin omat työvälineesi kuin käyttämäsi teknologiat. Työtehtävät ja projektisi sovitaan yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Balanssi työn ja vapaa-ajan välillä on meille tärkeä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Frontend-sovelluskehitys on turbulentti ohjelmistokehityksen erikoisalue, joka vaatii paitsi innostusta uuden oppimiselle niin myös rautaista sovelluskehitysosaamista. Olet kiinnostunut moderneista frontend-teknologioista etkä ujostele myöskään käyttää niitä. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Toisten mielestä JavaScriptiin liittyvät lähinnä popupit ja alertit. Sinulle se tuo ennemminkin mieleen avainsanat PWA ja SPA.

Haluat tehdä web-sovelluksia, jotka ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä – kaikilla eri päätelaitteilla. Osaat soveltaa hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita myös tyyleihin ja merkkaukseen.

Sinulla voi olla kiinnostusta ohjelmistokehitykseen tai kokemusta siitä myös laaja-alaisemmin. Erityisesti tietokantojen, Javan ja funktionaalisen ohjelmoinnin tuntemus kielillä kuten Clojure tai Scala katsotaan eduksesi. Pilvipalveluiden käyttö ja laadukkaiden web-rajapintojen toteutus eri keinoin voivat myös olla lähellä sydäntäsi.

Avainsanoja: JavaScript, TypeScript, ES6, React, React Native, Redux, Mobx, Inferno, Angular, RxJS, Vue.js, Node, AWS, Serverless, Docker, Heroku, CSS, cssnext, Ramda, Lodash, Jest, Mocha

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi su 23.4.2017 mennessä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana.

 

Hae TampereelleHae HelsinkiinHae Jyväskylään