Goforen kasvu jatkuu ja etsimme joukkoomme opiskelijoita ohjelmistokehittäjiksi, sisäisten järjestelmien toteuttajiksi Helsinkiin ja Tampereelle.

Haluat tehdä web-sovelluksia, jotka ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä ja osaat soveltaa hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita työssäsi.

On etuoikeus, että tietotekniikan alalla sopivia töitä on tarjolla jo parin vuoden opiskelun jälkeen. Työskentely opintojen ohessa on mahdollisuus, joka jokaisen tietotekniikan opiskelijan tulisi hyödyntää. Se vaatii, ja samalla myös opettaa, ajanhallintaa ja itsekuria.” Ohjelmistosuunnittelija Olli Rauramo, Gofore Oy.

 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Sinulla on kiinnostusta ohjelmistokehitykseen tai kokemusta siitä myös laaja-alaisemmin. Varsinaista työkokemusta tähän tehtävään emme vaadi.

Sinulla on tekninen tausta ja olet sujut koodin kanssa. Sinulla saattaa olla kokemusta seuraavista teknologioista: Modernit JavaScript-kehykset (AngularJS, React, Node.js), WordPress/PHP, pilvipalvelut, tietokannat.

Voit hakea tehtävään, vaikka urasi ohjelmistotekniikan parissa on vasta alussa ja jatkat opintojasi töiden rinnalla. Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia.

Lue Ollin näkökulma opiskelun ja työn yhteensovittamisesta https://gofore.com/opiskelija-nae-jatkuva-tyosuhde-mahdollisuutena/

 

HAKEMUKSET

Toimimme nopeasti ja odotamme jo hakemustasi. Lähetäthän sen viimeistään ma 30.1.2017 mennessä. Aloitamme haastattelut heti.

Hae TampereelleHae Helsinkiin