Kehity tai kuole – media elää saumattomasta yhteistyöstä

Moni ehti ennustaa suomalaisen median kuolevan sanomalehtien levikin pienetessä kuukausi kuukaudelta ja isojen globaalien pelureiden saapuessa markkinoille. Alma Media näki tämän kehitystrendin jo hyvissä ajoin ja käänsi digitaalisuuden uhan mahdollisuudeksi. Nykyään iso osa Alman liiketoiminnasta on digitaalista ja perusta yhä kiihtyvään kasvuun on valettu. Vaikka sanomalehden tarina ei ole vielä lopussa, on sisällöntuotanto ja julkaisu pitkälle digitalisoitu.

0
+
Välitettyä viestiä kuukaudessa
0
+
Integraatiota palveluiden välillä
0
Lisenssikuluja

Integraatiot syntyvät modernisti mikropalveluina pilvessä

Gofore tarjoaa mediakonsernille integraatiopalvelua, joka yhdistää käytössä olevia järjestelmiä ja sujuvoittaa tiedonkulun niiden välillä. Palvelussa on toteutettu jo yli sata integraatiota.

Joustavan mikropalvelumallin ansiosta uusien integraatioiden toteuttaminen onnistuu ketterästi ja kustannustehokkaasti. Konsernin liiketoimintaa tukevat integraatiot auttavat digitaalisten mediapalvelujen kehittämistä, kuten verkkomainonnan ratkaisuja ja digitaalista mediajakeluverkostoa.

Järjestelmien integroiminen on ollut ketterää ja kustannustehokasta.
Erityisen tyytyväisiä olemme olleet palvelun luotettavuuteen ja suorituskykyyn.

Simo Syrjänen

Alma Media

Kokonaisvaltainen palvelu takaa asiakkaalle työrauhan

Goforen palvelu perustuu jatkuvaan parantamiseen, johon sisältyy integraatioiden suunnittelu, toteutus, monitorointi ja ylläpito. Integraatioratkaisuissa hyödynnetään Amazon Web Services -pilvi-infrastruktuuria, joka tarjoaa joustavasti resursseja muuttuviin tarpeisiin. Toteutuksessa puolestaan käytetään hyväksi havaittuja ja laajasti tuettuja avoimen lähdekoodin ohjelmistojen EIP-integraatiomalleja (Enterprise Integration Patterns).

Integraatioalusta on rakennettu läpinäkyvästi ja räätälöidysti asiakkaan omaan ympäristöön. Alustan pystyttämiseen ja ylläpitoon tarvittavat lähdekoodit tallennetaan asiakkaan versionhallintaan.

soile roth

Soile Roth

Head of Business, Design

0400 782 737

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Tutustu muihin asiakkaisiimme

Yle

Visuaalinen työkalu strategiseen julkaisusuunnitteluun ja johtamiseen

Fonecta

Paikallinen hakupalvelu kampittaa kansainvälisiä jättejä

Liikennevirasto

Monikansallinen jäänmurtoyhteistyö sujuvammaksi