KaPA digitalisaation ytimessä

Kansallinen palveluarkkitehtuuri (KaPA) muodostaa digitaalisen Suomen ytimen. Yhteinen intrastruktuuri tulevaisuuden palveluiden käyttöön rakennetaan vuosien 2015–2018 aikana. Ohjelman neljässä hankkeessa toteutetaan tiedonsiirtokanavana toimiva palveluväylä, uusi tunnistamisen ratkaisu, roolien ja valtuutusten hallinnan palvelu, palvelutietovaranto sekä useita palvelunäkymiä kansalaisille, virkamiehille ja yrittäjille. KaPA:n ydinosia rakentaa Väestörekisterikeskus Valtiovarainministeriön ohjauksessa. Katso lisää: esuomi.fi.

0
Kaikki palvelut yhdestä paikasta
0
/7
Palvelut saatavilla
0
%
Palvelutaso

Kohti tulevaisuuden palvelukokemusta

Palveluarkkitehtuurin avulla voidaan tuottaa organisaatiorajoja ylittäviä sähköisiä palveluita, joista voidaan KaPA-tukipalveluita hyödyntäen tehdä aiempaa helppokäyttöisempiä, helpommin löydettäviä ja tehokkaampia. Palveluilla parannetaan tietojen yhteiskäyttöä ja järjestelmien yhteentoimivuutta. Kansalaisen näkökulmasta sähköinen asiointi hoituu helposti ja tehokkaasti yhdellä kirjautumisella yhdestä osoitteesta.

KaPA:n palveluja rakennetaan käyttäjäkeskeisten periaatteiden mukaisesti. Goforen asiantuntijat ovat mukana kaikkien neljän hankkeen ketterissä kehitystiimeissä. Asiantuntijoiden osaaminen on korkeatasoista ja yhteistyö Goforen kanssa on toiminut hyvin.

Janne Viskari

Väestörekisterikeskus

Gofore KaPA-asiantuntijana

Olemme innoissamme rakentamassa tulevaisuutta Väestörekisterikeskuksen apuna. Gofore on ollut tuomassa X-Road-teknologiaa Virosta ja toteuttamassa palvelunäkymiä, Suomi.fi-tunnistamista sekä Asiointivaltuudet-palvelua. Kaikki kehittäminen on tehty lähellä asiakasta, ketterästi, uusimpia teknologioita hyödyntäen ja aikataulussa pysyen. KaPA-ohjelma ja sen eri hankkeet tulevat olemaan sekä teknisesti että konseptuaalisesti suuri suomalainen menestystarina.

Tunnemme Kansallisen palveluarkkitehtuurin palvelut läpikotaisin. Tiedämme, miksi KaPA:sta tulee digitaalisen Suomen selkäranka – ja miten sinä voit olla mukana tässä murroksessa. Kerromme sinulle:

  • Miten KaPA:n palvelut on rakennettu.
  • Miten palveluihin integroidutaan tehokkaimmin.
  • Miten KaPA:a hyödyntäviä palveluita tulee suunnitella ja toteuttaa.
mikko kolehmainen

Mikko Kolehmainen

Business Manager

040 589 2725

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Tutustu muihin asiakkaisiimme

KaPA

KaPA – tulevaisuuden digitaalinen Suomi

Labkotec

Edelläkävijyys tulevaisuuden kilpailuetuna

Fonecta

Paikallinen hakupalvelu kampittaa kansainvälisiä jättejä