Join the crew

Projektipäällikkö, IT-infra

Apply now!

Gofore Plc is a digital transformation consultancy with some 1,300 impact-driven employees across Finland, Germany, Austria, Spain, Estonia and Italy. We care for our people, our customers, and the surrounding world. Our diverse group of experts shares a pioneering ambition to create a more humane, sustainable and ethical digital world. At Gofore we want to provide the best opportunities to develop and thrive, both at work and beyond. In 2022, our net sales amounted to EUR 149.9 million. Gofore Plc’s share is listed on the Nasdaq Helsinki Ltd. in Finland.

You can find more information about Gofore as a employer from Join the Crew and Culture pages.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Projektipäällikkönä työskentelet asiakkaidemme ICT-infraprojektien ja -hankkeiden eri vaiheissa vastuullisissa ja itsenäisissä tehtävissä. Tehtävät liittyvät palvelujen määrittelyyn, hankintaan, käyttöönottoon ja kehittämiseen. Projektit kattavat laajasti mitä tahansa asiakkaidemme infraympäristöihin liittyvää pilvipalveluinfrasta on-premise konesaleihin, tietoliikenteeseen, palvelinhallintaan, työasemapalvelujen hallintaan, loppukäyttäjäpalveluihin sekä palvelutransitioihin palvelutoimittajalta toiselle. Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa sekä asiakkaan organisaatiossa konsulttina vastaten asiakkaiden projektien läpiviennistä sekä palvelutoimittajien hallinnasta. Projektit ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia kestoltaan. Koska asiakkaamme toimivat enimmäkseen pääkaupunkiseudulla, toimipisteesi on ensisijaisesti Helsingissä.

Sinulla on aiempaa ”kädet savessa”-kokemusta ICT-infraprojektien vetämisestä muutaman vuoden ajalta esimerkiksi projekti- tai palvelupäällikkönä. Kaikkiaan asemoidut IT-alan kokemuksellasi kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös palvelunhallintaprosessien kuten ITIL tuntemusta. Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti, ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja aikaansaava. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Katsomme eduksi tietoturvaan ja pilveistämiseen liittyvät kompetenssit, sertifioidun projektiosaamisen sekä aikaisemman kokemuksen julkishallinnon kanssa työskentelystä.

Pääset työskentelemään kasvavassa suomalaisessa konsultointiyrityksessä, jossa saat hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja saat tarvittaessa projektitoiminnan vetäjältämme Katariina Kolehmaiselta, jonka tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 040 516 6005.

Huomioithan, että tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Olen Senni Jokinen ja työskentelen Goforella projektipäällikkönä. Työskentelen tällä hetkellä yhdellä asiakkaalla erittäin mielenkiintoisissa mutta vaativissa projekteissa. Olen päässyt johtamaan IT-infraan liittyviä transitioita sekä kehityshankkeita. Työtehtäviini kuuluu asiakasprojekteissa sekä toimittajien että asiakkaan vastuulla olevien töiden johtaminen, laadunvalvonta sekä erittäin tärkeänä osana myös muutosjohtaminen ja viestintä. Tehtäväni on varmistaa, että projekti valmistuu suunnitelman mukaisesti.

Olen työskennellyt Goforella kolme vuotta, aloitin Silver Planetin puolella. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja työn tarjoama haasteellisuus. Alusta asti minua on konsultin työssä viehättänyt työn itsenäisyys ja vastuullisuus. Toimin osana asiakkaan tiimiä mutta kuitenkin minulla on taustallani vahva joukko Goforen asiantuntevia kollegoita, joilta saan tarvittaessa apua. Voin luottaa siihen, että kollegani tekevät myös kaikkensa asiakkaan projektin onnistumiseksi. Koen että minulla on kaksi tärkeää työyhteisöä – asiakkaalla ja Goforella.

Goforella pidän eniten siitä kuinka työntekijöiden osaamisen kehittäminen ja hyvinvointi on keskiössä, kuitenkaan tyytyväistä asiakasta unohtamatta! Olen saanut osallistua mielenkiintoisiin koulutuksiin ja suorittaa projektinhallinnan sertifikaatteja. Henkilöstöedut ovat erinomaiset ja varsin vertailukelpoiset. Halutessaan voi vapaa-ajalla osallistua erilaisiin harrastusryhmiin, olen mm. ollut mukana tekemässä macramee-töitä ja maistelemassa olutta.

Senni Jokinen,
Projektipäällikkö

Locations

Turku, Remote, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Back to top