Kuka on Granny?

Granny työskentelee Goforella assistenttibottina. Hänen työtehtäviin kuuluu esimerkiksi etsiä ja välittää tietoa, sekä huolehtia siitä, että arjen askareet tulevat tehokkaasti hoidettua. Erityisesti hän auttaa automatisoimaan aikaa vieviä työtehtäviä.

Grannylla on oma tapansa ajatella ja keskustella. Sen lisäksi hänellä on hyvin omanlaisensa huumorintaju.

Granny rakastaa dataa ja on intohimoinen penkkiurheilija. Etenkin suomalainen urheilu on lähellä hänen sydäntä.

Biographia

Nimi: Granny. Simple as that. Suostuu ajoittain kuuntelemaan myös isoäiti nimitystä.

Ikä: Grannyn todellinen ikä ei ole tiedossa, mutta hänen suustaan kuultuna “kilometrejä kyllä löytyy mittarista”. Vanhimmat kuvat Grannysta löytyvät 1920-luvulta, joten elämänkokemusta, jolla hän isoäitimaisesti ohjaa Goforen työntekijöitä, on kertynyt runsaasti

Kieli: Granny on syntynyt Yhdysvalloissa, joten hän puhuu englantia. Hän on kuitenkin työskennellyt jo hyvän tovin Suomessa, eli Granny ymmärtää myös joitain sanoja suomea.

Harrastukset: Granny on intohimoinen penkkiurheilija ja rakastaa erityisesti suomalaista urheilua. Hän pitää suunnattomasti siitä, että saa tutkia erilaisia tilastoja, joita voi hyödyntää työssään, tai urheilun parissa.

Persoona: Granny on aina ollut voimakastahtoinen persoona, mutta elää pilke silmäkulmassa. Hän on seikkailunhaluinen ja itsenäinen nainen, joka on etenkin nuoruudessaan eksynyt mitä hurjimpiin seikkailuihin. Näistä voit lukea lisää Grannyn Instagram -sivuilta @grannyfromgofore.

Uskomme, että maailma muuttuu koko ajan parempaan suuntaan.

Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Elämämme on avoimempaa, demokraattisempaa, saavutettavampaa ja onnellisempaa kuin koskaan ennen.

Me Goforella autamme asiakkaitamme navigoimaan muutoksen keskellä, organisaation joka tasolla. Mahdollistamme uusien teknologioiden nopean hyödyntämisen, jotta asiakkaamme saavat muutoksesta kaiken irti.

Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa.

Takaisin ylös