Tiedote

Gofore Oyj: Goforen vuoden 2020 puolivuosikatsauksen julkaiseminen ja suora verkkolähetys

Gofore Oyj: Goforen vuoden 2020 puolivuosikatsauksen julkaiseminen ja suora verkkolähetys

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 3.8.2020 KLO 12.35

Goforen vuoden 2020 puolivuosikatsauksen julkaiseminen ja suora verkkolähetys 

Gofore Oyj julkaisee vuoden 2020 puolivuosikatsauksensa perjantaina 14.8.2020 noin klo 9.00. Julkaisun jälkeen katsaus on myös saatavilla osoitteessa https://gofore.com/sijoita/tiedotteet-ja-raportit/.

Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund ja talousjohtaja Teppo Talvinko esittelevät tuloksen suorassa verkkotilaisuudessa 14.8. klo 13.00 alkaen. Lähetys pidetään englannin kielellä ja sitä voi seurata osoitteessa https://gofore.videosync.fi/2020-h1-results. Tulosesityksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä, joihin vastataan tilaisuuden lopussa. 

Esitys ja verkkolähetyksen tallenne ovat saatavilla tilaisuuden jälkeen Goforen sijoittajasivuilla.

Lisätietoja: 
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj 
p. 040 540 2280

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja: www.gofore.fi.