Kesäbotti 2020

Personoitu virtuaalinen avustajasi

Kesäbotti 2020

Personoitu virtuaalinen avustajasi

Skew top Skew bottom

Mikä on chatbot?

Chatbot on tietokoneohjelma, joka keskustelee käyttäjän kanssa. Usein se simuloi oikean ihmisen kanssa käytävää keskustelua. Chatbotin vastaukset ovat yleensä ennalta määriteltyjä, ja se voi suorittaa erilaisia tehtäviä. Chatbotin avulla voit automatisoida toistuvia, rutiininomaisia tehtäviäsi. Personoidun chatbotin avulla tehostat asiakaspalveluasi ja teet siitä samalla käyttäjälähtöisempää.

 

Voisitko chatbot työskennellä osana sinun tiimiäsi?

Virtuaalinen avustaja tarjoaa organisaatiollesi mahdollisuuden tehostaa sisäistä viestintää tai vaikkapa asiakaspalvelua. Botti toimii osana tiimiänne – voit ulkoistaa sille yleisiin kysymyksiin vastaamisen tai yöllisen asiakaspalvelun. Goforen Kesäbotti tarjoaa helpon, juuri sinulle sopivan vaihtoehdon päästä alkuun! Goforen Kesäbotti suunnitellaan persoonalliseksi. Olisiko teidän bottinne vitsikäs, asiallinen, leppoisa vai kenties yliavulias?

Valitse sinulle sopiva ratkaisu

Pienellä liikkeelle

Personoitu chatbot, joka vastailee yksinkertaisiin kysymyksiin rajatulla aihealueella. Pikku-Botti tutustuttaa organisaatiosi virtuaaliapurien maailmaan.

Kääritään hihat

Personoitu chatbot, joka toimii hyvänä pohjana tuotannolliselle asiakaspalvelijalle tai vaikkapa apulaisena oman organisaatiosi tarpeissa.

Tehokkaana tuotannossa

Rajatulla alueella toimiva tuotantovalmis chatbot-kokonaisuus. Botti voi olla julkinen ja hakea tietoja rajapintojen kautta.

Integroituva apuri

Ammattilaisbotti, joka hakee tietoja useammasta järjestelmästä ja hallitsee haastavampiakin tehtäviä. Toteutetaan optiona.

Ota yhteyttä. Olemme valmiita töihin, heti kun sinä olet!

Jussi Puustinen

Pilvi- ja jatkuvat palvelut

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää Goforen boteista

Mitä kaikkea bottimme tekevätkään? Ota selvää lukemalla kirjoittamamme blogi aiheesta.

Tai tsekkaa alta mitä muut ovat kirjoittaneet boteistamme!