HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT.

Ihmiset kautta aikojen ovat tutkineet tuntematonta. Nyt olemme jälleen tilanteessa, jossa olemme uuden, vielä tutkimattoman maaperän äärellä. Teknologinen kehitys on tuonut ja tuo jatkuvasti mukanaan uudenlaisia eettisiä haasteita. Me Goforella olemme lähdössä tutkimusmatkalle eettiseen digitaaliseen maailmaan, ja haemme tälle matkalle mukaan monimutkaisten ongelmien ratkaisusta syttyviä ohjelmistokehittäjiä ja UX-suunnittelijoita. Emme tiedä matkamme tarkkaa reittiä, mutta horisontissa häämöttävää maailmaa voisi kuvailla sanoilla vastuullinen, ihmiskeskeinen, merkityksellinen ja kestävä.

Meille yhteiskuntavastuu merkitsee sekä oman toimintamme vastuullisuutta ja eettisyyttä että kykyä suunnitella ja toteuttaa asiakkaillemme ratkaisuja, jotka tukevat kestävän kehityksen tavoitteita. Tavoittelemme merkityksellisiä projekteja, joilla on suuri positiivinen vaikutus yhteiskuntaan ja ympäristöön. Edistämme ratkaisuillamme esimerkiksi kiertotaloutta, tekoälyn soveltamista sekä datan eettistä käyttöä. Teknologian avulla voidaan myös mm. hillitä ilmastonmuutosta. Intohimonamme on digitalisaatio, jonka keskiössä on ihminen.

Oletko valmiina matkaan? Olet opintojesi puolenvälin ylittänyt tulevaisuuden tähti. Nautit ongelmanratkaisusta ja viet asioita eteenpäin paitsi hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoillasi, myös rohkealla ja oma-aloitteisella otteellasi. Käytännön osaamista sinulle on voinut kertyä paitsi opintojen, myös työkokemuksen ja harrastuneisuuden kautta. Tärkeää on myös asenteesi sekä halusi oppia uutta. Liityt yhteisöön, jossa tuemme kasvuasi ja kehittymistäsi kohti täyttä potentiaaliasi.

Halutessasi voit kertoa hakemuksessasi, mitä ajatuksia eettinen digitaalinen maailma herättää sinussa ja miten voisit hyödyntää osaamistasi siihen liittyvien haasteiden ratkaisemisessa. Laita hakemuksesi liitteeksi ajantasainen opintosuoritusote sekä linkitys mahdollisiin työnäytteisiin. Kuulemme mielellämme kaikesta osaamisesta ja kiinnostuksen kohteistasi, joilla on liittymäpintaa tekemiseemme – oli se sitten pilvipalvelut tai vaikka palvelumuotoilu.

Näin matka etenee: lähetä meille hakemuksesi viimeistään 17.1.2021 oheisen linkin kautta. Hakemusten perusteella valitsemme 22.1. mennessä jatkoon pääsevät henkilöt, joille lähetämme kotitehtävän. Hakemuksen ja kotitehtävän perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Lopulliset valinnat tehdään hakemuksen, kotitehtävän ja haastattelun perusteella. Pidämme sinut ajan tasalla siitä, miten matka osaltasi etenee. Valtaosa kesätyöntekijöistämme sijoittuu joko Helsinkiin tai Tampereelle, ja toivomme saavamme heistä kesän jälkeen vakituisia työkavereitamme.

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut johdon konsultoinnin, palvelumuotoilun ja digitalisaation asiantuntijayritys. Toimimme kumppanina ihmiskeskeisten ratkaisujen kehittämisessä. Autamme asiakkaitamme uudistamaan liiketoimintaansa, muuttamaan organisaatiotaan ja toimintatapojaan, muovaamaan kulttuuria sekä muotoilemaan ja toimittamaan kokonaisvaltaisia teknisiä sovelluksia. Palveluksessamme työskentelee yli 700 asiantuntijaa neljässä eri maassa.

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT.