Varmista itsellesi kesäduuni osallistumalla Goforen opiskelijahackathoniin!

Järjestämme opiskelijahackathonin lauantaina 9.2.2019 klo 12-22 Helsingin toimistollamme Kampissa. Saavu paikalle ja me huolehdimme kaikesta muusta! Maksamme niin majoituksen, ruokailut kuin afterit. Voit siis saapua paikalle myös pidemmän matkan päästä.
Toimimme Suomessa Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa. Hackathonin avulla voit hakea kesäduunia mistä tahansa Suomen toimistoistamme. Lupaamme siistiä tekemistä, tiukan oppimiskäyrän, mahtavat kollegat ja erinomaisen meiningin. Meitä ei turhaan valittu parhaaksi työpaikaksi Suomessa!

Haemme ohjelmistokehittäjäksi ja ux-rooleihin ensisijaisesti vähintään kolmannen vuoden opiskelijoita, jotka haluavat viettää kesän 2019 ketterästi erinomaisessa kesäduunissa! Kehittäjärooleissa käytetyimpiä teknologioitamme ovat mm. Java, Javascript, Node.js, Angular ja React. UX -rooleissa arvostamme erityisesti halua oppia tuottamaan tarpeiden ja vaatimusten pohjalta ymmärrettäviä käyttöliittymäkuvia toimiviksi prototyypeiksi sekä kokemusta esim. joistain seuraavista työkaluista: Adobe XD, Illustrator, Photoshop, Sketch, Invision, Marvel, Abstract.

Osallistujat hackathoniin valitaan työnäytteiden ja opintorekisteriotteen perusteella. Muistathan siis lisätä hakemukseesi linkin githubiin, portfolion tai muun työnäytteen sekä ajantasaisen opintorekisteriotteesi.

Miten homma siis etenee?

1. Hackathonin hakuaika on 15.11.-10.1.
2. Valitsemme mukaan 25 opiskelijaa ja ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille viimeistään 25.1.2019
3. Hackathon Goforen toimistolla Helsingissä lauantaina 9.2. klo 12-22
4. Viikolla 7 allekirjoitamme kesätyösopimukset valitsemiemme henkilöiden kanssa.
5. Kesäduuni Goforella alkaa sovitusti touko- tai kesäkuussa

Jos jäit kaipaamaan lisätietoa tai jokin mietityttää, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen ketterastikesatoihin@gofore.com