Tuota asiakkaillesi enemmän ja nopeammin arvoa
Agile Transformation & Lean

Tuota asiakkaillesi enemmän ja nopeammin arvoa
Agile Transformation & Lean

Skew top Skew bottom

Maailman muuttuessa nopeasti yhä monimutkaisemmaksi organisaatioiden on jatkuvasti uudistuttava ja muututtava ketterämmiksi ja mukautumiskykyisemmiksi. Agile- ja Lean-menetelmien avulla voit muuttaa organisaatiosi joustavammaksi, yhteistyökykyisemmäksi ja itseorganisoituvaksi vastaamaan muuttuvan maailman haasteisiin.

Mukaudu, älä arvaile!

Check icon

Opi olemaan ketterä

Agile-kehittäminen on iteratiivista ja asteittaista, parannat jatkuvasti työskentelytapojasi.

Check icon

Optimoi Leanin avulla.

Paranna asiakasarvoa ja tuottavuutta vähentämällä tarpeetonta työtä.

Check icon

Et voi ennustaa tulevaisuutta.

Opettele mukautumaan. Menetelmien ideana on hyväksyä se, ettet voi ennustaa tulevaisuutta, kun kehität tuotteita ja palveluita. Näin ollen et voi myöskään suunnitella kovin pitkälle eteenpäin. Organisaatiokulttuurin ja sen rakenteen on koska tahansa sallittava äkilliset muutokset. Päätöksenteon on oltava jatkuvaa, ja toteuttamisen tulee levitä koko organisaatioon.

Check icon

Tee virheitä, mutta opi niistä nopeasti.

Agile– ja Lean-menetelmien ansiosta voit tehdä virheitä ja oppia niistä nopeasti, kuitenkaan pysäyttämättä projektia. Ne myös edistävät kokeilukulttuuria: voit tehdä tänään päätöksiä, joita voit muuttaa huomenna.

Aloita matkasi nyt

Forbes haastatteli yli 500 senioritason johtajaa ympäri maailman. Heistä 92% kertoi uskovansa, että organisaatioiden ketteryys on ratkaisevan tärkeää liiketoiminnan menestymiselle. (Achieving Greater Agility, Forbes Insights, 2017). Jos sinäkin haluat päästä markkinoille nopeammin, lisätä työntekijöidesi sitoutumista ja parantaa asiakastyytyväisyyttä, niin aloita muutosmatka jo tänään!

Ota yhteyttä – Aloitetaan yhteistyö jo tänään.

Juha Siltanen

Neuvonantopalvelut