Full stack -kehittäjä kansallisiin kärkihankkeisiin

Vauhdikas kasvumme jatkuu ja merkittävät kansalliset kärkihankkeet kaipaavat lisää tekijöitä. Haemme näihin hankkeisiin lisää reippaita, oma-aloitteisia ja innostuneita full stack -kehittäjiä kaikkiin toimipisteisiimme eli Tampereelle, Helsinkiin ja Jyväskylään.

BUZZWORDIT

React, Angular, Java, Spring, Cloud, Docker, Ansible, Jenkins, DevOps, mikropalvelut

Voit olla toki enemmän esimerkiksi backendiin orientoitunut, mutta olet myös innokas opettelemaan fronttipuolen uusia tuulia. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi Java-teknologiat ja modernit JavaScript-kehykset kuten React tai Angular. Plussaa on kiinostus käytettävyyteen ja esteettömyyteen. Arvostamme myös devops-henkistä otetta ja esimerkiksi Dockerin ja pilvipalveluiden tuntemusta.

Tykkäät tehdä työtä ihimisten kanssa, etkä hautaudu ainakaan täysipäiväisesti yksin pimeään koodaamaan. Projekteissamme teemme tiiviisti töitä asiakkaan tuoteomistajien kanssa, joten asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu ja saatat haluta toimia myös scrum masterin roolissa.

Haluat jatkuvasti parantaa tiimisi työskentelytapoja ja myös työsi ja koodisi laatu ovat sinulle kunniakysymys.

Yksi esimerkki kansallisesta kärkihankkeesta on Kansallinen palveluarkkitehtuuri -hanke tai tuttavallisemmin Kapa. Kapassa toteutamme kansalaisille palvelua, beta.suomi.fi:tä jossa kansalainen voi hakea tietoa viranomaisten tarjoamista palveluista eri elämäntilanteissa, omia tietojaan erilaisista rekistereistä sekä asioida yrityksensä tai läheisensä puolesta, mikäli hänellä on siihen oiekus. Kapassa teemme hommia neljässä eri aliprojektissa: tunnistus, roolit- ja valtuudet, palvelunäkymät ja palveluväylä.

Hakemukset

Toimimme nopeasti ja odotamme jo hakemustasi. Lähetäthän sen viimeistään 1.10.2017 mennessä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Tutustu aiheeseen lisää

KaPA