Kesätyöntekijä

Hei opiskelija! Etsitkö kesätöitä?

Haluatko tehdä web-sovelluksia, jotka ovat intuitiivisia, helppokäyttöisiä ja kattavasti testattuja? Vai onko sydäntäsi lähempänä datan keruu, käsittely ja visualisointi, sekä tekoälyn hyödyntäminen?

Oletko etsimämme tyyppi?

Etsimme joukkoomme ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita opiskelijoita asiakasprojekteihin  ja sisäisten järjestelmien toteuttajiksi Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään.

Tarjoamme sinulle koodaamista hyvässä seurassa sekä mahdollisuuden päästä kehittämään taitojasi ja soveltamaan hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita työssäsi.

Myös kesätyössä pääset tekemään merkityksellistä duunia asiakkuuksissa tai sisäisissä kehitysprojekteissa. Pääset ottamaan itsenäisesti vastuuta, mutta lisäksi tukena ja apunasi on nimetty mentori.

Avainsanoja

Java, JavaScript, Node.js, React, Vue.js, AWS, TypeScript, Rest, AI, WordPress, PHP, Vagrant, Robot Framework, Selenium, TestCafe, Gatling, Artillery.js, JMeter

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on kiinnostusta ohjelmistokehitykseen sekä mahdollisesti jo kokemusta siitä oman harrastuneisuutesi kautta ja koet olevasi sujut koodin kanssa.

Varsinaista työkokemusta emme vaadi, mutta jonkin verran teknistä taustaa olisi hyvä olla. Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia uusia asioita.

Hakemukset

Laitathan hakemusta tulemaan 28.2.2018 mennessä. Mielellämme vilkaisisimme myös opintorekisteriotettasi, mutta ennen kaikkea olisi kiva nähdä millaista koodia olet tehnyt, joten mukaan kannattaa laittaa esimerkkejä tekemistäsi projekteista tai linkki GitHub-tiliin.

Toimimme nopeasti ja odotamme jo hakemustasi – haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Kaipaatko vinkkejä miten tehdä hyvä työhakemus? Tsekkaa vinkit Jaanan blogista.

Tutustu aiheeseen lisää

Angular 2 vs React - the final battle - round 1

Angular 2 vs React – the final battle – round 2