Asiantuntijamme auttavat kiihdyttämään palvelukehityksesi uusiin sfääreihin. Pilviarkkitehtuurit ja infrastruktuurin automatisointi ovat ydinosaamistamme. Emme tyydy dokumentointiin, vaan teemme kanssasi vakuuttavan pilotin.

AWS- ja Azure -pilvipalveluiden avulla löydät innovaatiot nopeammin. Ketterät kokeilut madaltavat riskejä ja kustannuksia. Lopullisesta palvelustasi tulee vikasietoisempi automaation avulla.

Julkisen pilven lisäksi voimme rakentaa organisaatiosi tietoturvavaatimukset täyttävän hybridipilven esimerkiksi konttiteknologiaa hyödyntäen.

Microsoft Silver Cloud Platform Program

public_sector_consulting-partner_light_large

apn_white-1

apn_authorized-government-partner

 

JOHDA muutosta pilvistrategian avulla. Koulutuksen ja valmennuksen avulla tuemme organisaatiosi DevOps-kulttuurin kehittymistä ja kasvatamme pilvipalveluiden ymmärrystä.

MUOTOILE palvelusi jatkuvin kokeiluin pilvessä. Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat organisaatiollesi joustavan arkkitehtuurin.

RAKENNA automatisoitu infrastruktuuri tietojärjestelmillesi. Toteutamme ja ylläpidämme pilvi-infrastruktuuria parhailla työkaluilla kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

Juha Virtanen

Myyntijohtaja
050 413 3136