Gofore sijoituskohteena

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut johdon konsultoinnin, palvelumuotoilun ja digitalisaation asiantuntijayritys. Gofore tähtää kannattavaan kasvuun.

Gofore sijoituskohteena

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut johdon konsultoinnin, palvelumuotoilun ja digitalisaation asiantuntijayritys. Gofore tähtää kannattavaan kasvuun.

Muutamme maailmaa koko ajan parempaan suuntaan.

Olemme sitoutuneet tekemään töitä inhimillisen ja kestävällä pohjalla olevan digitaalisen tulevaisuuden puolesta. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään digitalisaatiota niin, että se tuo hyötyjä sekä heidän liiketoiminnalleen että ympäröivälle yhteiskunnalle ja ympäristölle. Olemme eettisen, digitaalisen tulevaisuuden suunnannäyttäjä.

Kestävä kasvu

Pyrimme luomaan arvoa kaikkialle ympärillemme. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaiden onnistumisista.

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään digitalisaatiota niin, että se tuo hyötyjä sekä heidän liiketoiminnalleen että ympäröivälle yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä kestäväksi kasvuksi, ja olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan sen.

Miksi sijoittaa Goforeen?

  • Olemme onnistuneet kannattavan kasvun ylläpitämisessä jo yli viisitoista vuotta.
  • Meillä on vahva strategia ja selkeä liiketoimintamalli.
  • Toimimme alalla, joka kasvaa jatkuvasti: moderni yrityskulttuurimme, matala organisaatiorakenteemme ja innovatiivinen johtamismallimme antavat meille kyvyn ja valmiuden tarttua aktiivisesti markkinoiden muutoksiin.
  • Pyrimme pienentämään riskiä ennustettavalla liiketoiminnalla: panostamme muun muassa jatkuviin ja monivuotisiin projekteihin.
  • Olemme eettisen, digitaalisen tulevaisuuden suunnannäyttäjä ja luomme arvoa digitaalisilla ratkaisuilla: tutustu tuoreimpiin caseihimme.
  • Julkaisemme tuoreet liiketoimintalukumme joka kuukausi. Se auttaa sijoittajia seuraamaan kasvustrategiamme toteutumista.
  • Pyrimme vakaaseen osingonmaksuun: tavoitteenamme on maksaa vuosittain vähintään 40 prosenttia nettotuloksesta osinkoina.

Tutustu Evli Researchin tuottamaan sijoitustutkimukseen Goforesta

Evli Research on osa sijoittamiseen erikoistunutta Evli Pankki Oyj:tä.

Lue lisää

Tutustu Inderesin tuottamaan sijoitustutkimukseen Goforesta

Lue lisää