Gofore sijoituskohteena

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut johdon konsultoinnin, palvelumuotoilun ja digitalisaation asiantuntijayritys. Gofore tähtää kannattavaan kasvuun.

Gofore sijoituskohteena

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut johdon konsultoinnin, palvelumuotoilun ja digitalisaation asiantuntijayritys. Gofore tähtää kannattavaan kasvuun.

Väitämme, että maailma muuttuu koko ajan parempaan suuntaan.

Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Me Goforella teemme mahdolliseksi uusien teknologioiden nopean hyödyntämisen. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa.

 

Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus.

Pyrimme luomaan arvoa kaikkialle ympärillemme. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaiden onnistumisista.

Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta sekä uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on vahvaa näyttöä jo pian 20 vuoden ajalta. Näiltä sivuilta löydät lisää tietoa siitä, miksi sijoittaa meihin.

Miksi sijoittaa Goforeen?

  • Olemme alituisesti uudistuva tulevaisuuden yhtiö: olemme onnistuneet kannattavan kasvun ylläpitämisessä jo yli viisitoista vuotta. Vuonna 2019 liikevaihtomme kasvoi 26,7 prosenttia edellisvuodesta.
  • Meillä on vahva strategia ja selkeä liiketoimintamalli.
  • Olemme arvopohjainen ja vastuullinen yhtiö: olemme mukana isojen yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisessa aktiivisella otteella. Yrityksellämme on sielu. Tutustu tuoreimpiin caseihimme.
  • Olemme poikkeuksellisella tavalla läpinäkyvä ja sijoittajaviestintää uudistava: julkaisemme esimerkiksi tuoreet liiketoimintalukumme joka kuukausi. Läpinäkyvyys helpottaa kasvumme ja riskiemme seuraamista.
  • Toimimme alalla, joka kasvaa jatkuvasti: moderni yrityskulttuurimme, matala organisaatiorakenteemme ja innovatiivinen johtamismallimme antavat meille kyvyn ja valmiuden tarttua aktiivisesti markkinoiden muutoksiin.
  • Tavoittelemme kansainvälistymistä: meillä on kansainvälistymiseen valmis kasvualusta. Toimimme neljässä maassa ja yhdeksässä toimipisteessä.
  • Pyrimme vakaaseen osingonmaksuun: tavoitteenamme on maksaa vuosittain vähintään 40 prosenttia nettotuloksesta osinkoina.
  • Pyrimme pienentämään riskiä ennustettavalla liiketoiminnalla: panostamme muun muassa jatkuviin ja monivuotisiin projekteihin.

Tutustu Evli Researchin tuottamaan sijoitustutkimukseen Goforesta

Evli Research on osa sijoittamiseen erikoistunutta Evli Pankki Oyj:tä.

Lue lisää