Gofore sijoituskohteena

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut johdon konsultoinnin, palvelumuotoilun ja digitalisaation asiantuntijayritys. Gofore tähtää kannattavaan kasvuun.

Gofore sijoituskohteena

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut johdon konsultoinnin, palvelumuotoilun ja digitalisaation asiantuntijayritys. Gofore tähtää kannattavaan kasvuun.

Muutamme maailmaa koko ajan parempaan suuntaan.

Olemme sitoutuneet tekemään töitä inhimillisen ja kestävällä pohjalla olevan digitaalisen tulevaisuuden puolesta. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään digitalisaatiota niin, että se tuo hyötyjä sekä heidän liiketoiminnalleen että ympäröivälle yhteiskunnalle ja ympäristölle. Olemme eettisen, digitaalisen tulevaisuuden suunnannäyttäjä.

Kestävä kasvu

Pyrimme luomaan arvoa kaikkialle ympärillemme. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaiden onnistumisista.

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään digitalisaatiota niin, että se tuo hyötyjä sekä heidän liiketoiminnalleen että ympäröivälle yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä kestäväksi kasvuksi, ja olemme jo lähes 20 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan sen.

Erityisesti seuraavat tekijät ovat keskeisiä vahvuuksiamme ja antavat meille kilpailuetua:

  • Ihanteellinen positio kiihtyvästi digitalisoituvassa toimintaympäristössä

  • Puhtaasti seuraavan sukupolven tarjonta ketterään digitaaliseen muutokseen

  • Teknologialähtöinen johtaminen ja ihmiskeskeinen kulttuuri tukemassa skaalautuvuutta ja tehokkuutta

  • Liiketoimintamalli mahdollistaa ennustettavuuden ja pyrkii minimoimaan riskejä
  • Vahva historiallinen taloudellinen kehitys
  • Olemme eettisen, digitaalisen tulevaisuuden suunnannäyttäjä ja luomme arvoa digitaalisilla ratkaisuilla: tutustu tuoreimpiin caseihimme
  • Julkaisemme tuoreet liiketoimintalukumme joka kuukausi. Se auttaa sijoittajia seuraamaan kasvustrategiamme toteutumista
  • Pyrimme vakaaseen osingonmaksuun: tavoitteenamme on maksaa vuosittain vähintään 40 prosenttia nettotuloksesta osinkoina

Tutustu SEBin tuottamaan sijoitustutkimukseen Goforesta

Lue lisää

Tutustu Inderesin tuottamaan sijoitustutkimukseen Goforesta

Lue lisää