Tulevaisuuden­näkymät

Tulevaisuuden­näkymät

Pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet

Gofore tavoittelee yli 20 prosentin vuotuista liikevaihdon kasvua, josta orgaanisen kasvun osuus on noin puolet. Kannattavuuden osalta Goforen tavoite on 15 prosentin oikaistu EBITA-marginaali. (Annettu 16.12.2020).

Taloudellinen ohjeistus vuodelle 2022

Gofore on päivittänyt omaa tiedonantopolitiikkaansa siten, että politiikan mukaisesti yhtiö ei jatkossa anna tilikausikohtaisia taloudellisia ennusteita. Sen sijaan yhtiö kehittää kuukausi- sekä neljännesvuosikohtaisten liiketoimintakatsauksiensa sisältöä, pyrkimyksenään entisestään parantaa yhtiön läpinäkyvyyttä ja siten reaaliaikaista talouden kehittymisen seurantaa.

Aiempien liiketoimintakatsauksien sisältämien tietojen lisäksi yhtiö julkaisee jatkossa kuukausittain viimeisen 12 kuukauden ajanjaksolta (LTM) konsernin pro forma -liikevaihdon1. Neljännesvuosia koskevissa liiketoimintakatsauksissa aiempien tietojen sekä kuukausittaisten tietojen lisäksi yhtiö tulee julkaisemaan tiedon Goforen orgaanisesta kasvusta tarkasteluajanjaksolla2.

1) Yhtiön liiketoimintakatsauksissaan käyttämä viimeisen kahdentoista kuukauden (LTM) pro-forma liikevaihto kertoo katsaushetken konsernirakenteen mukaisen liikevaihdon. Pro-forma liikevaihtoluvussa on mukana yritysostojen ja divestointien vaikutus. Pro-forma liikevaihtoluku on tilintarkastamaton.
2Liikevaihdon orgaaninen kasvu on laskettu viimeisen kahdentoista kuukauden (LTM) pro-forma liikevaihdosta katsaushetken konsernirakenteen mukaisena. Pro-forma liikevaihtoluku on tilintarkastamaton.