Osake ja osakkeenomistajat

Tähän osioon on koottu tietoa Goforen osakkeesta ja suurimmista osakkeenomistajista.

Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Finland -markkinapaikalla. Osakkeen kaupankäyntitunnus on GOFORE ja ISIN-tunnus FI4000283130. Osakkeet on liitetty Euroclear Finland Oy:n ylläpitämään arvo-osuusjärjestelmään. Yhtiön osakasrekisteriä ylläpidetään ja omistajaluettelo on nähtävissä Euroclear Finland Oy:ssä osoitteessa Urho Kekkosen katu 5 C, 8. krs, Helsinki.

Yhtiöllä on yksi osakesarja, eikä osakkeisiin liity äänestysrajoituksia tai äänileikkureita. Rekisteröity osakepääoma on 80 000 euroa ja yhtiöllä on 13 117 156 rekisteröityä osaketta.

Yhtiön hallitus päätti 3.11.2017 lisäosakepalkkiojärjestelmän perustamisesta. Lisäosakepalkkiojärjestelmän piiriin tulevat henkilöstöannissa hyväksytysti osakkeita merkinneet. Henkilöstöannissa osakkeita merkinneet ovat palkitsemisjärjestelmän ehtojen mukaisesti oikeutettuja yhteen (1) maksuttomaan yhtiön osakkeeseen kutakin kolmea (3) henkilöstöannissa hyväksytysti merkitsemäänsä yhtiön osaketta kohden edellyttäen, että he eivät ole luovuttaneet henkilöstöannissa merkitsemiään osakkeita kolmen (3) vuoden kuluessa listautumisesta ja edellyttäen, että he ovat tämän ajanjakson päättyessä edelleen yhtiön tai sen konserniyhtiön palveluksessa tai yhtiön tai sen konserniyhtiön hallituksen jäsenenä. Lisäosakkeet voivat olla uusia tai olemassa olevia yhtiön hallussa olevia osakkeita tai yhtiö voi hankkia osakkeet siltä markkinapaikalta, jolla yhtiön osakkeilla käydään kauppaa. Lisäosakepalkkion enimmäismäärä on 116 550 osakkeen arvoa vastaava määrä ja se jakautuu osakeosuuteen ja rahaosuuteen.

Yhtiön First North -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana toimii Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210 .