Toimitusjohtajalta

Digitalisaatio muuttaa kaiken. Emme ymmärtäneet sitä vielä hetki sitten, mutta nyt se vaikuttaa täysin ilmeiseltä. Ja miten hienoa se onkaan!

Teknologian jatkuva kehittyminen avaa meille valtavasti uusia mahdollisuuksia. Olemme yhteydessä toisiimme mitä moninaisemmilla sovelluksilla. Käytämme jatkuvasti uusien palveluntarjoajien palveluita. Maailma tuntuu jatkuvasti pienemmältä. Liiketoiminnalle se tarkoittaa jatkuvaa muutoksen mahdollisuutta. Toisaalta uhkaakin.

Vuonna 2002 perustin Goforen kolmen kaverini kanssa. Ajatuksenamme oli myydä huipputason ohjelmistokehityksen palveluita ja samalla tehdä yhtiöstä paras mahdollinen työpaikka itsellemme. Tulimme aloittaneeksi jotain valtavan hienoa. Jatkuvasti kasvaen ja uudistuen olemme kehittyneet digitalisaation muutoksen timantinkoviksi asiantuntijoiksi. Samalla olemme luoneet työpaikan lähes 420 ammattilaiselle. Työpaikan, joka valittiin vuonna 2017 Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi.

Koemme, että työllämme todella on merkitystä. Saamme olla mukana maailman muutoksessa, digitalisaation pyörteissä. Suunnittelemme ja kehitämme asiakkaillemme mitä valloittavampia digitaalisia palveluita. Samalla mietimme päämme puhki nykymaailman vaatimaa uutta työkulttuuria, innostuneesti sitä itse pilotoiden. Olemme mukana muutoksessa hyvin laajasti eri toimialoilla, valtionhallinnon laajoista digitalisaatiohankkeista finanssisektorin uusien palveluiden kehittämiseen. Yhteinen innostus, huippuasiantuntijuus ja hyvä työilmapiiri kohtaavat hienolla tavalla Goforessa – asiakkaamme eduksi.

Kaikkea tätä on seurannut taloudellinen menestys. Olemme kasvaneet joka vuosi kannattavasti yli vuosikymmenen ajan. Meno on ollut vauhdikasta ja uskon, että se jatkuu sellaisena tulevaisuudessakin.

Tämä tarina on vasta alussa.

Timur Kärki
toimitusjohtaja