event - 22 maaliskuu - Yhteisöllisyys

Avoimet ovet: Burgers, Beverages and Boardgames, Jyväskylä

Yhteisöllisyys

Haluatko tietää lisää työstä Goforella ja päästä kurkkaamaan pintaa syvemmälle? Tervetuloa Goforen järjestämään Burgers, Beverages and Boardgames -iltamaan Jyväskylään, jossa voit tutustua hyvässä seurassa goforelaisiin, kulttuuriimme ja lautapeleihin!

Tarjoamme ilmoittautuneille hyvän seuran lisäksi burgerit ja lautapelit, joiden säännöt on nopea omaksua. Paikkoja on rajoitetusti eli kannattaa ilmoittautua pian, mutta viimeistään 14.3. mennessä.

Nähdään Kauppakadulla!

Ketkä ovat sinua vastassa:

Olen Jani, tätä kirjoittaessa aivan kohta 5½ vuotta Goforella työskennellyt vahvasti fronttipainotteisesti koodaava arkkitehti. En ollut oikeastaan konsulttihommia tehnyt ennen taloon tuloa, ja tässä on nyt päässyt jo muutamaan hyvinkin kiinnostavaan projektiin tutustumaan ja niiden kautta uutta oppimaan. Työkaverit on erinomaista ja todella pätevää porukkaa, ja aina löytyykin joku jolta voi vinkkiä / apua kysäistä, jos meinaa seinä tulla vastaan. Omat työt sisältää lähinnä puuhastelua Reactin, .NETin ja arkkitehtuurin parissa, ja välillä myös yritän astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle haastattelemaan työkaveriehdokkaita. Vapaa-aika menee leffojen, kirjojen, pelien, perheen ja ainakin Jyväskylän G:n lautapelikerhon parissa.

Jani Arovaara, Software Architect

Olen työskennellyt Goforella People Personina ja teknisenä projektipäällikkönä kaksi vuotta. People Person on Goforen oma versio esihenkilöstä. Tässä roolissa huolehdin siitä, että omilla ihmisilläni on kaikki hyvin ja he saavat työskennellä mieluisissa projekteissa. Vastaan myös uusien jyväskyläläisten työkaverien rekrytoinnista. Parasta työssäni on ehdottomasti Gofore Jyväskylän aivan mielettömän hieno yhteisö ja yrityksen ihmislähtöinen kulttuuri. Asiantuntijatyössäni toimin ketterien ohjelmistoprojektien teknisenä projektipäällikkönä. Goforen monipuoliset projektit tarjoavat minulle mahdollisuuksia toimia esimerkiksi Scrum Masterina, tuoteomistajana tai perinteisemmässä projektipäällikön roolissa, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Vapaa-aikani kuluu perheen ja harrastusten parissa, rakkaimpina harrastuksina maastopyöräily ja metallimusiikki.

Teemu Vähä-Ruka, People Person ja tekninen projektipäällikkö

Ilmoittaudu mukaan →

Ilmoittaudu mukaan →

Koska

ke 22.3. at 16:30-22:00

Missä

Kauppakatu 31 C, Jyväskylä

Takaisin ylös