Tapahtuma

Avoimet ovet: Burgers, Boardgames and Beverages, Jyväskylä

Kauppakatu 31 C, Jyväskylä

Avoimet ovet: Burgers, Boardgames and Beverages, Jyväskylä

Kauppakatu 31 C, Jyväskylä

Haluatko tietää lisää työstä Goforella ja päästä kurkkaamaan pintaa syvemmälle? Tervetuloa Goforen järjestämään Burgers, Beverages and Boardgames -iltamaan Jyväskylään, jossa voit tutustua hyvässä seurassa goforelaisiin, kulttuuriimme ja lautapeleihin! Tarjoamme ilmoittautuneille hyvän seuran lisäksi burgerit ja lautapelit, joiden säännöt on nopea omaksua. Huomaathan, että osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Milloin: 20.4.2022 klo. 16:00-23:00

Missä: Goforen toimisto: Kauppakatu 31 C, tarkemmat ohjeet sisäänkäynnille löytyy täältä.

Nähdään Kauppakadulla!

Ilmoittautuminen

Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Ketkä ovat sinua vastassa:

Olen Jani Arovaara, tätä kirjoittaessa aivan kohta 4½ vuotta Goforella työskennellyt vahvasti fronttipainotteisesti koodaava arkkitehti. En ollut oikeastaan konsulttihommia tehnyt ennen taloon tuloa, ja tässä on nyt päässyt jo muutamaan hyvinkin kiinnostavaan projektiin tutustumaan ja niiden kautta uutta oppimaan. Työkaverit on erinomaista ja todella pätevää porukkaa, ja aina löytyykin joku jolta voi vinkkiä / apua kysäistä, jos meinaa seinä tulla vastaan. Omat työt sisältää lähinnä puuhastelua Reactin, .NETin ja arkkitehtuurin parissa, ja välillä myös yritän astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle haastattelemaan työkaveriehdokkaita. Vapaa-aika menee leffojen, kirjojen, pelien, perheen ja ainakin Jyväskylän G:n lautapelikerhon parissa.

Jani Arovaara, Software Architect

Olen Tero Paavolainen ja juuri tuli täyteen kaksi vuotta Goforella. Projekteissa olen päässyt toteuttamaan asioita sekä front- että backendiin .NET:lla ja Reactilla. Goforella olen päässyt tekemään myös monenlaista muutakin vastuutehtävää ml. osallistunut rekrytointiin, hackathonin sparraukseen ja tapahtumien järjestämiseen. Vapaa-ajalla pelaan lauta-pelejä Goforen lautapeliklubissa ja myös kotona perheen kanssa.

Tero Paavolainen, Software Developer

Olen ollut full-stack -kehittäjänä Goforella 4 vuotta. Käytän töissäni mm Serverless Frameworkia, Next.js:ää, Reactia ja Scalaa. Parhaita puolia Goforella ollut hyvin suuri autonomia ja mahdollisuus päättää mitä asioita teen ja mihin keskityn. Tällä hetkellä töiden ohessa opiskelen AWS:ää ja Rustia.

Juha Lauttamus, Software Developer

Tervetuloa tutustumaan Goforelaisiin!

Ilmoittaudu mukaan →

Milloin

20.4.2022 klo. 16:00-23:00

Missä

Kauppakatu 31 C, Jyväskylä