Tapahtuma

Ennakointi – muutoskyvykkyyden mahdollistaja -webinaari 31.8.2022

Teams-webinaari

Ennakointi – muutoskyvykkyyden mahdollistaja -webinaari 31.8.2022

Teams-webinaari

Tervetuloa kuulemaan ennakoinnin käytännön hyödyistä aamukahvien merkeissä!

Kenelle: Webinaari on tarkoitettu erityisesti niille, jotka vastaavat oman organisaationsa muutoskyvykkyydestä.

Työelämä on ollut murroksessa jo pitkään, mutta korona-pandemia nopeutti muutoksia ja teki esimerkiksi etätyöstä niin kutsutun uuden normaalin. Venäjän hyökkäys Ukrainaan taas osoitti, että emme tule tulevaisuudessakaan välttymään nopeilta, yllättäviltä ja osin järkyttäviltäkään muutoksilta ja että epävarmuus on jatkuvasti läsnä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö muutoksiin voisi varautua.

Skenaario- ja ennakointityö on erinomainen työkalu johtamisen tueksi varmistamaan organisaation muutoskyvykkyys. Käsittelemme Ennakointi – muutoskyvykkyyden mahdollistaja -webinaarissamme miten Verohallinto ja Kela ovat hyödyntäneet skenaario- ja ennakointityöskentelyä tulevaisuuteen varautumisessa. Verohallinnon esimerkki näyttää miten skenaariotyö toimii keskeisenä strategisen suunnittelun osana ja varmistaa tulevaisuuden muutoskyvykkyyden. Kelan esimerkissä yhdistetään ennakointityö konkreettiseen kehittämiseen ja innovointiin varmistaen tulevaisuuden kyvykkyydet proaktiivisesti.

Ja kyllä, vaikka tapahtuma on virtuaalinen, tarjoamme siitä huolimatta kahvit. Ilmoittautuessasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki Slurp-palveluun ja ohjeet kahvin tai teen tilaamiseen.

Ohjelma:

  • Tervetuloa –  Jarmo Nykänen, Senior Advisor, Gofore ja Kimmo Kivinen, Senior Partner, Capful
  • Miten hyödyntää ennakointia ja skenaarioita strategiatyössä? – Risto Lätti, Senior Advisor, Capful
  • Verohallinnon skenaariot strategiapäivityksen pohjana ja uusien lähtöjen liikkeelle laittajana – Tarja Rautio, tietovirtajohtaja, Verohallinto
  • Miten johtaa organisaation kyvykkyyksien kehittämistä ihmislähtöisesti ennakointityötä hyödyntäen? – Antto Seppälä, Head of Digital Acceleration, Gofore
  • Ennakoinnista konkreettiseen kehittämiseen ja innovointiin – Kerttu Takala, strateginen muotoilija, Kela
  • Kysymykset ja keskustelu

Ilmoittautuessa saat sähköpostiisi osallistumislinkin sekä kahvi- ja teetilauslinkin.

Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittaudu

Milloin

31.8.2022 klo 9-10.30

Missä

Teams-webinaari