Tapahtuma

Innovaatiokyvykkyys ja -kulttuuri organisaation voimavarana

Webinaari 27.11.2020 klo 10-11.30

Innovaatiokyvykkyys ja -kulttuuri organisaation voimavarana

Webinaari 27.11.2020 klo 10-11.30

g-talks-logo-gofore

Mistä organisaation innovaatiokyvykkyydessä on kyse? Miten sitä voidaan kasvattaa virtuaalisesti? Miksi ei riitä, että tuntee asiakkaat – miksi tulisi ymmärtää myös verkostoja?

GTalks webinaarisarjamme kolmannessa osassa aiheena on innovaatiokyvykkyys ja sen merkitys osana organisaation strategiaa ja palvelukehitystä.

Innovaatiokyvykkyyden kasvattaminen vahvistaa organisaation omaa kykyä tuottaa asiakas- ja verkostokeskeisesti arvoa luovia tuotteita, palveluita ja toimintamalleja organisaatiolle ja sen sidosryhmille yhdessä verkoston kanssa. Näin tarve ulkopuoliselle konsulttiavulle vähenee.

Webinaari sopii kaikille toimialasta tai työtehtävistä riippumatta, mutta erityisesti kehittämis- ja johtotehtävissä toimiville henkilöille webinaari antaa uutta näkökulmaa innovaatiokyvykkyyden kehittämiseen omassa organisaatiossa.

Sisältö:

Tässä webinaarissa saat vastauksen siihen mitä innovaatiokyvykkyys on, miksi sitä tarvitaan ja miten sitä voidaan kasvattaa. Käytämme business case esimerkkinä Työterveyslaitosta, jossa organisaation innovaatiokyvykkyyttä ja -kulttuuria on kasvatettu täysin virtuaalisesti korona-aikana menestyksellisin tuloksin.

Puhujat: Kati Virtanen ja Marjukka Rantala

Webinaarin puhujina toimivat liiketoiminta- ja palvelumuotoilija Marjukka Rantala sekä käyttökokemussuunnittelija Kati Virtanen Goforelta. Marjukka Rantala auttaa organisaatioita pysymään relevanttina verkostoilleen kasvattamalla innovaatiokyvykkyyttä yhdessä organisaatioiden kanssa. Näin Marjukka auttaa juurruttamaan kulttuuria, joka mahdollistaa merkityksellisten innovaatioiden synnyn. Kati Virtanen luo merkityksellisiä käyttökokemuksia asiakkaiden kanssa. Katille on tärkeää eri sidosryhmien osallistaminen alusta asti sekä ideoiden validointi nopeilla kokeiluilla.

Tilaisuuden lopussa on aikaa myös kysymyksille, joten kysythän rohkeasti, puhujat vastaavat mielellään osallistujien kysymyksiin.

Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse webinaaria edeltävänä päivänä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli et ole saanut linkkiä.

Webinaariin liittyvät yleiset kysymykset voit lähettää osoitteeseen

Tervetuloa!

Katso webinaarin maksuton tallenne täyttämällä alla oleva lomake:Odotellessasi tutustu aiheeseen lukemalla julkaisujamme:

Case Työterveyslaitos – Avointa tietoa työelämän ilmiöistä

Strategian kehittäminen ja kirkastaminen yhteiskehittämällä

Mihin ekosysteemin kartoitusta tarvitaan

Miten ekosysteemin kartoitus tehdään

Mistä käyttäjätestauksessa on kyse?