Tapahtuma

Muutosten läpiviennin virtuaalinen oppimispolku

Virtuaalikoulutus

Muutosten läpiviennin virtuaalinen oppimispolku

Virtuaalikoulutus

CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset ajattelemaan ja tekemään työnsä uudella tavalla. CCEA on ollut osa Gofore-konsernia maaliskuusta 2021 lähtien.

Oletko muutosvastaava, projektipäällikkö, agile coach tai PMO-roolissa tai muulla tavoin organisaatiosi muutoshankkeiden parissa työskentelevä? Jos olet, olet muutoksentekijä. Olet tärkeässä roolissa organisaatiosi uudistamisessa ja siinä, että projekteilla ja kehittämisellä tavoitellut hyödyt oikeasti toteutuvat. Hyötyjen toteutumisessa riittävä muutososaaminen on elintärkeää.

CCEAn tarjoama oppimispolku tuo muutoksentekijöille käytännönläheiset valmiudet viedä muutokset onnistuneesti läpi. Se koostuu itseopiskelusta, virtuaalisista työpajoista, oppimistilassa tapahtuvista keskusteluista ja henkilökohtaisesta sparrauksesta. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan oppimaansa juuri niissä muutoksissa, jotka ovat parhaillaan meneillään tai kohta tulossa. Oppimispolun lopuksi osallistujat voivat suorittaa vapaaehtoisen kokeen, joka oikeuttaa People-Driven Change -sertifikaattiin.

Polku toteutetaan virtuaalisesti 1.3.–27.4. ja on suomenkielinen. Polku on rakennettu siten, että se on suoritettavissa työn ohessa. Tutustu tarkemmin oppimispolun aikataulutukseen >>

Oppimispolku rakentuu seuraavista kokonaisuuksista:

  • Johdatus ihmislähtöiseen muutokseen
  • Aivot ja tunteet muutoksessa
  • Muutoksen konkretisointi ja suunnittelu
  • Muutoksen toteutus ja mittaus
  • Muutosviestintä ja muutostarina
  • Muutosverkostojen pystytys ja pyöritys

Lisäksi osallistujien äänestämä sisältö seuraavista vaihtoehdoista:

  • Osallistaminen koko muutoksen ajan
  • Sponsorien ja esimiesten tukeminen
  • Hankalat tilanteet muutoksessa.

Muutoksen tekijöiden oppimispolku koostuu itseopiskelusta, virtuaalisista työpajoista, oppimistilassa tapahtuvista keskusteluista ja henkilökohtaisesta valmennuksesta.

Oppimispolun hinta:
1 350 € + alv sisältäen kaikki oppimispolun vaiheet, henkilökohtaisen sparrauksen sekä pääsyn vuorovaikutteiseen digitaaliseen oppimistilaan oppimispolun ajan. Oppimistilassa on mahdollista käydä keskustelua oppimispolun muiden osallistujien sekä valmentajien kanssa.

Tutustu oppimispolun yleisiin sopimusehtoihin.
Haluatko lisätietoja oppimispolusta? Ota yhteyttä:
Kiinnostaako organisaatiollesi räätälöity oppimispolku? Ota yhteyttä: Auli Packalén, tai 040 845 3045

Lue tarkemmin oppimispolun sisällöstä alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan

Milloin

1.3.–27.4.2022

Missä

Virtuaalikoulutus