Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 2019

Valtakunnalliset sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 2019 järjestetään toukokuussa Tampere-talolla. Me goforelaiset olemme jälleen mukana, tällä kertaa yhdessä Silver Planetin kanssa. Keskiviikkona 8.5. klo 8.30 Antto Seppälä kertoo Duetto 2:ssa avoterveydenhuollon nelimaalista yhdessä Savoa Partnersin toimitusjohtajan Risto Mäkisen kanssa.

Tule tapaamaan meitä ständille P162 ensimmäisen kerroksen puistolämpiöön. Osastollamme on loistava tilaisuus osallistua coachaus-sessioon eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Voit tuoda tapaamiseen oman case-esimerkkisi tai tulla keskustelemaan aiheesta yleisesti. Coachaus on ilmainen, mutta vaatii ajan varaamisen. 

Nappaa osastolla vieraillessasi myös VIP-lippusi viereiselle kattoterassillemme! 


Coachaus-sessiot

Haluatko ymmärtää paremmin, mistä palvelumuotoilussa on kyse, miten robotiikkaa voitaisiin hyödyntää organisaatiossasi tai kaipaatko suuntaviivoja johtamisen uudistamisessa? Tervetuloa keskustelemaan näistä ja muista aiheista asiantuntijoidemme kanssa 7.-8.5. Coachimme ovat tavattavissa koko tapahtuman ajan, mutta varaathan aikasi henkilökohtaiseen tapaamiseen etukäteen.

Valitse coachaus-aihe, josta haluat kuulla lisää:

1. Johdon neuvonantaja Antto Seppälä, Gofore: Johtamisen muutosta, ei rakenteiden viilausta
2. Palvelumuotoilija Minna Vänskä, Gofore: Palvelumuotoilulla syvempää ja tarkempaa asiakasymmärrystä
3. Toimialavastaava, terveys & hyvinvointi, Stefan Baggström, Gofore ja vanhempi konsultti Petri Ketonen, Silver Planet: Ketterästi 50 % nopeammin ja 50 % enemmän
4. Vanhempi konsultti Jaakko Laamanen, Silver Planet: Valjasta analytiikka ja robotiikka toiminnan kehityksen rekikoiriksi, tiistai 7.5.
5. Johtaja, johdon konsultointi, Mia Hokkanen, Silver Planet: Asiakaskokemuksen aika – asiakas- ja työntekijäkokemusvisiot organisaation työvälineinä, tiistai 7.5.