Agile Coach

Agile Coach

Etsimme innokkaita ja motivoituneita agilisteja liittymään joukkoomme! Rekrytointimme jatkuu edelleen, vaikka maailmalla onkin meno hidastunut viime kuukausina. Kesällä rekrytoijamme lomailevat, mutta lähetä rohkeasti hakemuksesi! Palaamme Sinulle aivan viimeistään loman jälkeen!

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikottaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten, lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Olet muutosagentti. Herätät uteliaisuutta ja autat organisaatioita luomaan, kommunikoimaan ja toteuttamaan muutoksia ketterien menetelmien avulla. Sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus ymmärtääksesi, miten järjestelmä toimii ja miten sitä voitaisiin parantaa.

Sinulla on erinomaiset ihmissuhde- ja viestintätaidot ja työskentelet sujuvasti organisaation kaikilla tasoilla: johtoryhmästä strategiselle ja operatiiviselle tasolle. Erilaisten sidosryhmien valmentaminen on sinulle luontaista, ja osaat auttaa niin asiakkaita kuin kollegojasi parantamaan suorituskykyään. Nautit muuttuvasta toimintaympäristöstä ja ymmärrät jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen tärkeyden. Työkokemusta vastaavista rooleista sinulla on vähintään viiden vuoden ajalta. Yrityksemme on kansainvälinen, joten toivomme, että puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia.

"”Hei, olen Juhana Huotarinen ja työskentelen Goforella Agile coachina. Vastuullani on myös Goforen sisäisen Agile transformaatio & Lean kyvykkyyden kehitys. Agile Coach roolissani autan organisaatiota muuttumaan oppivaksi ja herkäksi. Usein olen käynnistämässä uutta hanketta tai ketteröittämässä jo olemassaolevaa. Tällöin tärkeässä roolissa on ajattelun, toimintamallien (esim. Scrum, Kanban, Safe, LeSS), prosessien ja työkalujen jalkautus suhteellisen nopeassa aikataulussa. Välillä toimin kypsemmässä organisaatiossa, jolloin olen osa Agile coach tiimiä. Myös tällöin kehitän organisaation ajattelua, toimintamalleja, prosesseja ja työkaluja, mutta muutostyö on yleensä asteittaisempaa ja jatkuvampaa. Joskus minut on myös kutsuttu selvittämään kriisissä olevaa projektia. Tällöin tärkeään rooliin nousee konfliktitilanteiden käsittely ja kokonaisymmärryksen muodostaminen. Toisinaan työnkuvaan kuuluu myös ikävämpien asioiden (esimerkiksi henkilöstövaihdokset) nostaminen esiin. Agile Coachin työ on monipuolista ja välillä hyvin vauhdikasta. Työssä pääsee tutustumaan jatkuvasti erilaisiin ihmisiin ja oppimaan miten eri organisaatiot toimivat. Gofore työnantajana on tarjonnut minulle vapautta ja vastuuta jo vuosikymmenen ajan. Olen voinut kehittää omaa ammattitaitoani ja olla samalla rakentamassa yhteistä Goforea. Olen löytänyt Goforesta myös useita ystäviä, joiden kanssa vietän paljon aikaa työelämän ulkopuolella.”

Juhana Huotarinen

Agile Coach

Avainsanat

Agile, Lean, Scrum, Kanban, SAFe, LeSS, valmennus, systeemiajattelu, fasilitointi, TheVanguardMethod, interventio

Tutustu työhömme tarkemmin

Agile Transformation & Lean →

Join the crew

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.