Android-kehittäjä

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja etsimme joukkoomme Android-kehittäjää Helsinkiin tai Tampereelle. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin startup-projekteihin tai toteuttamaan vaikuttavia kärkihankkeita miljoonille suomalaisille.

Millaista on Android-kehittäjän työ Goforella?

”Olen Jesper Skand ja aloitin Goforella ohjelmistosuunnittelijana viime syksynä. Toimin tällä hetkellä mobiilivetoisessa projektissa finanssisektorilla, jossa kehitän Android-sovelluksia.

Android-developerin roolissa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on jatkuva mielenkiinto nopeasti kehittyviä teknologioita kohtaan. Android-devaajan työ onkin monipuolista ja vaihtelevaa ja se tekee töihin lähtemisestä aamulla mukavaa. Omia taitoja edistää merkittävästi, kun pääsee tekemään hommia osaavissa softatiimeissä ja samalla syntyy uusia tuttavuuksia samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Työkavereilta kuulee aina uutta ja alaa tulee seurattua myös työajan ulkopuolella.”

Mitä toivomme sinulta

Sinua viehättää erityisesti Android-sovellusten kehittäminen. Sinulle tuttuja tai mielenkiintoa herättäviä kirjastoja ovat esimerkiksi Dagger, Espresso, GSON , RxJava, Realm tai Retrofit/Volley. Ymmärrät ehkä myös backend-teknologioista ja miten esim. MVP, depedency injection ja FRP voivat helpottaa sovellusten kehittämistä.

Kannattaa hakea tehtävään, vaikka urasi Android-developerina olisi vasta alussa. Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia.

Hakemukset

Sijoita itseesi! Hae nyt, allekirjoita työsopimus ja vastaanota 1 500 euron arvosta Goforen osakkeita.

Kampanja on käynnissä 15.2.-30.6.2018. Kampanjasivustolle >>