Backend-kehittäjä

Backend-kehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvälineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Ohjelmistokehityksen asiantuntijana olet kiinnostunut moderneista teknologioista, etkä ujostele upottaa käsiäsi lähdekoodiin. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja olet myös valmis opastamaan tarvittaessa kollegoitasi ja asiakkaitasi.

JVM-alusta ja tietokannat ovat tuttuja aiemmista projekteistasi ja osaat suunnitella laadukkaita rajapintoja. Sinulla on kiinnostusta toimivan build pipelinen rakentamiseen ja pilvipalveluiden käyttöönottoon. Olet myös ehkä tutustunut funktionaaliseen ohjelmointiin.

Millaista on työskentely Goforella?

”Hei, olen Anna Ruokonen ja työskentelen Goforella ohjelmistosuunnittelijana. Olen ollut lähes kolme vuotta mukana kehittämässä teollisen internetin sovellusta, IoT-alustaa, paperi- ja vesivoimalaitos kontekstiin. Alusta keskittyy datan keräämiseen ja sen päälle kehitetään erilaisia itsenäisiä sovelluksia monitorointiin, analytiikkaan ja datan visualisointiin. Järjestelmä noudattelee mikropalveluarkkitehtuuria.

Projektin alussa keskityin toteuttamaan esityskerroksen middlewarea mukaan lukien tietomallia ja REST API:a. Tällöin työkaluina oli lähinnä Node.js ja MongoDB. Myöhemmin fokus siirtyi enemmän mikropalveluiden ja esityskerroksen integraatioihin. Myös tietokantamigraatiot ja asiakaspään Angular on tullut tutuksi.

Projektin elinkaareen on mahtunut paljon. Kohokohtia on ollut mm. siirtyminen Docker-pohjaiseen julkaisuun, Jenkinsin korvaaminen GitLab CI/CD:llä, siirtyminen AWS:ään ja viimeisimpänä oman tietokannan korvaaminen MongoDB Atlas-klusterilla. Tällä hetkellä työskentelen modularisointi-tiimissä, jonka tavoitteena on mahdollistaa applikaatioiden kehitys ja julkaisu toisistaan riippumatta sekä parantaa esityskerroksen skaalautuvuutta.

Parasta Goforella ja tässä projektissa on se, että olen saanut itse vaikuttaa siihen mihin suuntaan työni ja oma osaamiseni kehittyy. Projektin sisällä olen saanut työskennellä erilaisissa rooleissa oman kiinnostukseni mukaan. Lisäksi työn ohessa olen myös suorittanut AWS Solutions Architect ja Scrum Master sertifikaatit. Goforella omaa osaamistaan voi kehittää paitsi projekteissa ja opiskelemalla myös osallistumalla kiltojen toimintaan ja hyödyntämällä coaching-palveluita.”

Anna Ruokonen
Software Designer

Avainsanat

Java, Node, C#, Python, PHP, Clojure, Scala, Kotlin, Spring, RxJS, Akka, REST, JSON, Express, MongoDB, PostgreSQL, AWS, Azure

Tutustu työhömme tarkemmin

Web-kehitys →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.