Liity joukkoon

Backend-ohjelmistokehittäjä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme backend-kehittäjiä älykkään teollisuuden hankkeisiin. Hankkeemme ulottuvat koneiden ja laitteiden sulautetuista järjestelmistä kokonaisiin teollisuuden digitalisointiratkaisuihin.

Suunnittelemme softaa sekä fyysisiin laitteisiin että pilviympäristöön, ja ratkomme ongelmia tuotekehitysvaiheesta alkaen aina tuotteen elinkaaren loppuun saakka. Työskentelemme liikkuvien koneiden, energia-alan, valmistavan teollisuuden, tietoliikenteen tai hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteissa. Tämän vuoksi toivomme, että olet kiinnostunut erilaisista teknisistä vempeleistä. Osaamisellasi on iso vaikutus. Autat asiakkaita heidän liiketoimintansa kannalta kriittisissä hankkeissa. Teollisuuden digitalisoiminen auttaa myös koko Suomen kilpailukyvyn vahvistamisessa.

Mitä tarjoamme 

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Perusperiaatteisiimme kuuluvat toimintamme eettisyys, läpinäkyvyys, vaikuttamisen mahdollisuudet ja päätösten tekeminen yhdessä. Pyrimme luomaan yhdessä inhimillisempää ja kestävämpää digimaailmaa.

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan osaavien huippuasiantuntijoidemme ansiota. Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien, kuten yhteisen urheilun, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut, teknologiakoulutukset ja viimeisen päälle työvälineet.

Mitä toivomme 

  • Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden käytännön kokemusta yhden tai useamman modernin taustajärjestelmän kehittämisestä (.net, Azure, WPF, C#, Java ja AWS). Silti yksittäistä teknologiaa enemmän arvostamme näkemystäsi ja kykyäsi soveltaa aiempaa osaamistasi uusissa ympäristöissä.
  • Sinulle ovat arkipäivää yksikkötestausmenetelmät, modernit versionhallinnat sekä tiimityöskentely.
  • On iso plussa, jos sinulla on kokemusta järjestelmien suunnittelusta, pilviratkaisuista tai mikropalveluista.
  • Hallitset ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät.
  • Olet avoin ja positiivinen tyyppi, jolla on iso halu oppia uutta.
  • Olet kiinnostunut teknisistä vempeleistä 🙂
  • Kokeneelle kehittäjälle tarjoamme hankkeita, joissa pääset haastamaan itsesi ja halutessasi kehittymään vaikkapa arkkitehdiksi.
  • Haluamme löytää sinulle juuri sellaisen roolin, joka tukee kykyjäsi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Lisätietoja saat Petri Mähöseltä

P. 040 595 6563 / petri.mahonen@gofore.com

Toimipistettä

Tampere, Turku, Espoo, Kajaani, Oulu, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös