Cloud DevOps Engineer

Cloud DevOps Engineer

Tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. 

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Henkilöstöetupakettimme on monipuolinen ja se sisältää mm. 

  • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (Udemy business)  
  • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu  
  • Hieronta-, hammaslääkäri- ja silmälasietu 

Meitä on jo kohta 50 pilven parissa työskentelevää ympäri Suomea ja pilvitekemiseen oikeasti panostetaan! Tämä on porukka, jossa on helppo viihtyä ja oppia. 

Toivomme sinulta

Ketterä pilviasiantuntijoidemme joukko etsii vahvistuksekseen DevOps-osaajia asiakasprojektien toteuttajiksi. Sinulla on kokemusta jostain julkipilvestä, DevOps-ideologiasta ja CI/CD-pipelinejen toteuttamisesta. Olet rakentanut julkaisuautomaatiota sovelluksille tai sovellusinfralle – joko käsin, skripteillä tai IaC:n avulla. 

Goforelaisena pääset itse rakentamaan oman urapolkusi ja roolisi: Voit esimerkiksi keskittyä ja syventyä CI/CD-julkaisuputkien rakentamiseen tai IaC-automaatioon. Tai jos olet mieluummin konsultoivammassa roolissa lähellä asiakkaan liiketoimintaa suunnittelemassa DevOps-arkkitehtuureja ja CI/CD-prosesseja, voit kasvaa meillä Cloud DevOps -arkkitehdiksi. Tärkeintä on halu tehdä töitä kädet savessa pilven parissa ja löytää parhaat teknologiaratkaisut asiakkaidemme onnistumisen mahdollistamiseksi. 

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus pilven ja CI/CD:n parista esimerkiksi DevOps Engineerin, pilviasiantuntijan, järjestelmäasiantuntijan tai ohjelmistokehittäjän roolissa. Tunnet versionhallintakäytännöt ja Gitin työkaluna. Olet käyttänyt jotain CI/CD-työkalua, kuten vaikka AWS:n Code*-perhettä, Azure DevOps, GitHub (Actions), GitLab (CI), Bitbucket, Jenkins tai vastaavaa. Lisäksi kuulemme mielellämme, jos tunnet jo esimerkiksi jonkin IaC-työkalun (CloudFormation/Terraform/AWS CDK/ARM/Bicep/Pulumi), konttiteknologioita, DevSecOpsia tai osaat koodata/skriptata. Iso etu on, jos olet tottunut työskentelemään yhteistyössä niin asiakkaan kuin ohjelmistokehitystiimin kanssa.  

Tämä rooli tarjoaa mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana yhdessä pilviliiketoimintamme kanssa. Kaikkea sinun ei tietenkään tarvitse osata, vaan arvostamme ennen kaikkea intoa kehittyä ja aitoa kiinnostusta DevOpsia ja julkipilviä kohtaan. Lupaamme tarjota sinulle haastavia asiakasprojekteja, asiantuntijayhteisömme tuen ja tarvitsemasi välineet osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen! 

Pääset kurkistamaan täältä asiantuntijoidemme käytetyimmät pilviteknologiat. 

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä asiakkaan edellyttämä henkilöturvallisuusselvitys. 

Gofore lyhyesti

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 800 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus, oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi. 

"Olen Tero Vartiainen ja työskentelen Goforella pääsääntöisesti Azuren parissa pilviasiantuntijana sekä Scrum Masterina. Taustaltani olen tekninen projektipäällikkö, jossa roolissa pääsin seuraamaan hyvin läheltä projektien käyttöönottoa hyödyntäen uusimpia pilvipalveluratkaisuja. Omalla kohdallani olikin varsin luontevaa sukeltaa syvemmälle pilvimaailmaan ja kehittää itseäni pilviasiantuntijana. Minua kiinnosti hyödyntää pilven mahdollistamia ketteriä, kustannustehokkaita ja tietoturvallisia ratkaisuja yleisimpiin kehitysprojektien haasteisiin niiden koko elinkaaren ajalta. Omat projektini ovat olleet varsin kirjavia esim. asiakasprojektin infran rakentamista IaC (Infrastructure as Code) -menetelmin, CI/CD-putkien, monitorointi- ja hälytysmekanismien rakentelua sekä pilviarkkitehtuurin suunnittelua asiakkaan tarpeisiin. Ja mikä parasta, halutessasi se voi olla kaikkea tätä ja paljon muuta! Goforella työskentelyn parhaita puolia on, että työntekijän kiinnostuksenkohteet ja toiveet otetaan huomioon, kun sopivaa asiakasprojektia mietitään yhdessä työntekijän kanssa. Olen voinut päättää, haluanko keskittyä johonkin tiettyyn osa-alueeseen pilvessä vai kiinnostaako minua mahdollisesti ”iso kuva” enemmän. Pilvimaailma tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa, ja mikä parasta, Gofore tukee kehittymistä pilviasiantuntijana antamalla parhaat työkalut ja osaavan ympäristön itsensä kehittämisen tueksi."

Tero Vartiainen

Pilviasiantuntija / Tekninen projektipäällikkö

Avainsanat

DevOps, CI/CD, Azure, AWS, GCP, Git, AWS Code*-työkalut, Azure DevOps, GitHub, GitLab (CI), Bitbucket, Jenkins, Infra as Code (IaC), DevSecOps, kontit, skriptaus

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.