Liity joukkoon

Cloud DevOps Engineer

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Ketterä pilvitiimimme etsii DevOps-osaajia asiakasprojekteihimme. Goforelaisena voit luoda itsellesi sopivan roolin ja urapolun. Meitä on jo kohta 50 pilven parissa työskentelevää ympäri Suomea ja pilvitekemiseen oikeasti panostetaan! Tämä on porukka, jossa on helppo viihtyä ja oppia.

Mitä tarjoamme

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Henkilöstöetupakettimme on monipuolinen ja se sisältää mm.

  • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (Udemy business)
  • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
  • Hieronta-, hammaslääkäri- ja silmälasietu

Mitä toivomme 

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus pilven ja CI/CD:n parista esimerkiksi DevOps Engineerin, pilviasiantuntijan, järjestelmäasiantuntijan tai ohjelmistokehittäjän roolissa. Tunnet versionhallintakäytännöt ja Gitin työkaluna. Olet käyttänyt jotain CI/CD-työkalua, kuten vaikka AWS:n Code*-perhettä, Azure DevOps, GitHub (Actions), GitLab (CI), Bitbucket, Jenkins tai vastaavaa. Lisäksi kuulemme mielellämme, jos tunnet jo esimerkiksi jonkin IaC-työkalun (CloudFormation/Terraform/AWS CDK/ARM/Bicep/Pulumi), konttiteknologioita, DevSecOpsia tai osaat koodata/skriptata. Iso etu on, jos olet tottunut työskentelemään yhteistyössä niin asiakkaan kuin ohjelmistokehitystiimin kanssa.

Sinulla on ehkä kokemusta myös jostain julkipilvestä, DevOps-ideologiasta ja CI/CD-pipelinejen toteuttamisesta. Olet rakentanut julkaisuautomaatiota sovelluksille tai sovellusinfralle – joko käsin, skripteillä tai IaC:n avulla. 

Goforelaisena pääset itse rakentamaan oman urapolkusi ja roolisi: Voit esimerkiksi keskittyä ja syventyä CI/CD-julkaisuputkien rakentamiseen tai IaC-automaatioon. Tai jos olet mieluummin konsultoivammassa roolissa lähellä asiakkaan liiketoimintaa suunnittelemassa DevOps-arkkitehtuureja ja CI/CD-prosesseja, voit kasvaa meillä Cloud DevOps -arkkitehdiksi. Tärkeintä on halu tehdä töitä kädet savessa pilven parissa ja löytää parhaat teknologiaratkaisut asiakkaidemme onnistumisen mahdollistamiseksi.

Tämä rooli tarjoaa mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana yhdessä pilviliiketoimintamme kanssa. Kaikkea sinun ei tietenkään tarvitse osata, vaan arvostamme ennen kaikkea intoa kehittyä ja aitoa kiinnostusta DevOpsia ja julkipilviä kohtaan. Lupaamme tarjota sinulle haastavia asiakasprojekteja, asiantuntijayhteisömme tuen ja tarvitsemasi välineet osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen!

Pääset kurkistamaan täältä asiantuntijoidemme käytetyimmät pilviteknologiat.

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä asiakkaan edellyttämä henkilöturvallisuusselvitys.

”Olen Tero Vartiainen ja työskentelen Goforella pääsääntöisesti Azuren parissa pilviasiantuntijana sekä Scrum Masterina. Taustaltani olen tekninen projektipäällikkö, jossa roolissa pääsin seuraamaan hyvin läheltä projektien käyttöönottoa hyödyntäen uusimpia pilvipalveluratkaisuja. Omalla kohdallani olikin varsin luontevaa sukeltaa syvemmälle pilvimaailmaan ja kehittää itseäni pilviasiantuntijana. Minua kiinnosti hyödyntää pilven mahdollistamia ketteriä, kustannustehokkaita ja tietoturvallisia ratkaisuja yleisimpiin kehitysprojektien haasteisiin niiden koko elinkaaren ajalta. Omat projektini ovat olleet varsin kirjavia esim. asiakasprojektin infran rakentamista IaC (Infrastructure as Code) -menetelmin, CI/CD-putkien, monitorointi- ja hälytysmekanismien rakentelua sekä pilviarkkitehtuurin suunnittelua asiakkaan tarpeisiin. Ja mikä parasta, halutessasi se voi olla kaikkea tätä ja paljon muuta! Goforella työskentelyn parhaita puolia on, että työntekijän kiinnostuksenkohteet ja toiveet otetaan huomioon, kun sopivaa asiakasprojektia mietitään yhdessä työntekijän kanssa. Olen voinut päättää, haluanko keskittyä johonkin tiettyyn osa-alueeseen pilvessä vai kiinnostaako minua mahdollisesti ”iso kuva” enemmän. Pilvimaailma tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa, ja mikä parasta, Gofore tukee kehittymistä pilviasiantuntijana antamalla parhaat työkalut ja osaavan ympäristön itsensä kehittämisen tueksi.”

Tero Vartiainen

Pilviasiantuntija / Tekninen projektipäällikkö

Toimipistettä

Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku, Remote

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös