Liity joukkoon

Data Engineer, Data Architect

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme Goforella data engineereja ja data-arkkitehteja liittymään Data & AI-tiimiimme asiantuntijaproketeihimme.

Olemme Goforella vauhdikkaasti käynnistyneen datapolkumme alkumatkassa, ja joukkoomme mahtuu ennakkoluulottomia, rohkeita ja lahjakkaita osaajia. Maailma ei ole valmis ja toivomme että sinäkään et koe itsestäsi niin: arvostamme suuresti uteliaisuutta ja innostusta uuden oppimiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa koko Goforen datayksikön kasvutarinaan. Pääset lisäksi osallistumaan aidosti merkityksellisiin asiakasprojekteihin, jotka vaikuttavat jokaisen suomalaisen elämään.

Monipuolisissa projekteissa teemme läheistä yhteistyötä erityisesti datatieteilijöiden kanssa – tiimissämme pääsee altistumaan data-aiheiden lisäksi mm. tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyviin projekteihin. Juuri nyt yhteisömme etsii joukkoonsa lisää innokkaita ja pioneerihenkisiä dataihmisiä (Data Engineer, Data Architect).

Mitä tarjoamme sinulle

Hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin – työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta huomioiden yksilölliset tarpeesi ja toiveesi. Emme yritä asettaa sinua tarpeettomiin lokeroihin ja siiloihin. Sen sijaan meillä jokainen voi aidosti vaikuttaa itse omiin projekteihinsa ja kasvutarinaansa. Kannustamme sinua syventämään osaamistasi, laajentamaan työkalupakkiasi ja ottamaan jopa uusia aluevaltauksia urallasi.

Lue lisää Hohto-järjestelmästämme, jossa ihmiset ja unelmaprojektit kohtaavat toisensa.

Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää rohkeus heittäytyä, sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. Haluamme tukea hyvinvointiasi ja urakehitystäsi tarjoamalla muiden muassa:

 • Henkilökohtaisen etenemispolun omien kiinnostuksen kohteiden mukaan
 • Monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja Goforen kustantamat koulutukset
 • Joustavat työajat, ja vapauden valita miten ja millä välineillä teet työsi.
 • Yhteisöllinen kulttuuri – paljon kaikille avoimia tapahtumia, kerhoja ja kiltatoimintaa, sekä data-kahvitteluhetkiä.
 • Palkkiomalli sertifikaattien suorittamiseen sekä vaikuttajana toimimiseen (blogikirjoitukset, tapahtumat jne.)

Olemme kehittäneet Goforella työntekijöidemme näköisen työehtosopimuksen. Voit tutustua työehtosopimukseemme täältä.

Mitä toivomme sinulta

 • Halua työskennellä yhteistyössä muiden kanssa, kehittää ja jakaa osaamista tiimeissä
 • Kielitaitoosi sisältyy sujuva SQL
 • Useamman vuoden kokemus tietovarastojen tai nykyaikaisten data-alustojen rakentamisesta
 • Kyvykkyydet tiedon mallintamiseen
 • Ymmärrät tiedonhallinnan syy-seuraussuhteita ja miten sen muut osa-alueet liittyvät data-alustatekemiseen

Näistä asioista on etua projekteissamme

 • Arkkitehtuurikokemus
 • Konsultointikokemus tai kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta
 • Data-alueen sertifikaatit (Azure, AWS)
 • ETL/ELT + integraatiot + infraosaaminen
 • Raportoinnin kehittäminen BI-työkaluilla (erityisesti Power BI)
 • Toimialatuntemus julkisen sektorin palveluiden kehittämisestä tai teollisuuden parista.
 • Certified Data Vault 2.0 Practitioner. Ja jos sinulta ei vielä tätä tunnustusta löydy, me mielellämme tarjoamme mahdollisuuden suorittamiseen, kerrothan siis kiinnostuksestasi!
 • Suomen kielen taito


Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Terveiset tiimistä:

Pääsin ensimmäisessä projektissani mukaan sote-sektorin julkishallinnon asiakkuuteen, jossa sain perehtyä kiinnostavaan toimialaan. Projektissa pääsin mukaan speksaamaan asiakkaan datan liikuttelua ja siivoamista raportointia varten. Työtä on tukenut mahdollisuus opiskella erilaisia sertifikaatteja sekä sparrausta tarjoavat mukavat ja osaavat työkaverit. Projektiarjen rinnalla Goforen yhteisöllisyyden voi tuntea, ja energinen ympäristö mahdollistaa erilaisia kohtaamisia sekä tilaisuuksia osallistua ja vaikuttaa työyhteisöön.
Minna, Data Engineer


Goforella olen ensimmäisistä projekteistani lähtien iloisesti havahtunut siihen, kuinka ympäröivä työkulttuuri on inspiroinut löytämään ratkaisuja projektissa kohdattuihin haasteisiin. Työnteon suurimpana voimavarana olen kokenut ympärilläni vilpittömästi neuvoa ja auttavaa kättä tarjoavat asiantuntevat työkaverit. Uusiin lähestymistapoihin perehtyminen on ollut erittäin inspiroivaa ja itseäni kehittävää.

Kai, Data Engineer

Haluatko liittyä Minnan, Kain ja muiden data-ammattilaisten joukkoon? Jätä meille hakemus alla olevasta lomakkeesta, niin palaamme sinulle!

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Blogi: Kuinka palvella 100 erilaista perhetyyppiä?

"Olemme onnistuneet mallintamaan rekisteritietoa tekoälyllä ja opettamaan algoritmia toimimaan asiantuntijoilta saadun tutkitun tiedon ja kokemustiedon kanssa yhdessä. Olennaista eettisestä näkökulmasta on ollut myös se, että ihminen on johtanut prosessia koko ajan. Samanlaista mallintamisen tapaa voidaan käyttää suomalaisten hyvinvoinnin tilannekuvan analysointiin muissakin väestöryhmissä”, Goforen Petri Takala kertoo.

Lue lisää!

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös