Senior Designer

Senior Designer

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvälineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Etsimme joukkoomme kokenutta design-kentän ammattilaista, joka kykenee työskentelemään itseohjautuvasti ja kehittävällä otteella monipuolisissa projekteissa ja vaihtuvissa asiakkuuksissa. Ennen kaikkea arvostamme monipuolista osaamista UX-suunnittelun, palvelumuotoilun, interaktiosuunnittelun tai graafisten käyttöliittymien suunnittelun saralta. Olet ehkä tutkinut käyttäjätarpeita, tehnyt käyttöliittymien rautalankoja, prototyyppejä, visuaalista suunnittelua tai jopa käyttöliittymien toteutusta. Design-tiimillemme ominaista on yhdessä tekeminen ja osaamisen jakaminen, sekä intohimo oppia uutta, joten toivomme sinulta kykyä ja halua tehdä tiivistä yhteistyötä oman alasi huippuosaajien kanssa.

Huomaathan, että rekrytointitarpeemme elää ja muotoutuu käsi kädessä asiakasprojektiemme kanssa, joten akuutti tarve voi kohdistua tilanteesta riippuen joko nykyhetkeen tai lähitulevaisuuteen. Haemme jatkuvasti kokeneita alan ammattilaisia, jotta voimme reagoida nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Goforelaiselta

”Olen Katja Leinonen ja työskentelen Goforella suunnittelijana eli muotoilen työkseni käyttökokemuksia, käyttöliittymiä sekä koneen ja ihmisen välistä vuorovaikutusta. Työni on monipuolista ja vaihtelevaa: Yhdessä projektissa saatan päästä tutkimaan luotsien työtä ja toisessa suunnittelen käyttöliittymää ilmanvaihtokoneeseen. Seuraavaksi teen ehkä käytettävyysarviota sähköverkkoa ohjaavaan järjestelmään tai evaluoin puhekäyttöliittymiä. Tylsää päivää ei ole.

Vaihtelevien sisältöjen lisäksi ympärillä häärii myös vaihtelevasti erilaisia ihmisiä. Olen joskus todennut, että parasta suunnittelijan työssä ovat ihmiset – olivat ne sitten loppukäyttäjiä, tuoteomistajia, scrum mastereita, ohjelmoijia tai muita suunnittelijoita. Jokaisella sidosryhmällä on annettavaa projektille ja heidän kanssaan työskenteleminen tekee jokaisesta projektista omanlaisensa. Tällä hetkellä toimin käyttökokemussuunnittelijana kansainvälisen teknologiayrityksen projektissa, osana kehitystiimiä, joka on hajautunut kolmelle eri paikkakunnalle kahdessa maassa. Voisi sanoa, että suunnittelijana olen eräänlainen hubi (solmukohta) ihmisten välillä, toimin keskiössä ja kommunikoin eri suuntiin, eri ihmisille, ja välitän tietoa kaikille osapuolille: käyttäjiltä tuotepäällikölle, tuotepäälliköltä kehitystiimille, kehitystiimiltä käytäntöön ja sitä kautta käyttäjälle ja taas takaisin, joka suuntaan.
Erilaisten ihmisten ympäröimänä pääsee kosketuksiin sekä vaihtelevien aiheiden kanssa että oppii koko ajan uutta, oli kyseessä sitten joku kollegan hallitsema suunnittelun osa-alue – business design, visual design, organisational design jne. – tai asiakkaan hallitsema erikoisalue. Moninainen meno sopii minulle hyvin ja Goforella työskennellessä kaikki tuntuu olevan avoinna ja mahdollista, työpöhinän lisäksi myös leppoisat kahvitauot.”

Katja Leinonen
Designer

Avainsanat

UX-suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, käyttäjätarpeet, käytettävyystestit

Tutustu työhömme tarkemmin

Käyttökokemussuunnittelu →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.