DevOps Engineer älykkään teollisuuden hankkeisiin

DevOps Engineer älykkään teollisuuden hankkeisiin

Haemme nyt DevOps Engineeriä älykkään teollisuuden hankkeisiin. Tässä tehtävässä asennat, konfiguroit, automatisoit ja ylläpidät asiakkaamme DevOps-ympäristöjä ja -työkaluja. Etsimme kehittäjiä, joilla on palo työskennellä älykkään teollisuuden parissa. Hankkeemme ulottuvat koneiden ja laitteiden sulautetuista järjestelmistä kokonaisiin teollisuuden digitalisointiratkaisuihin.

 Suunnittelemme softaa sekä fyysisiin laitteisiin että pilviympäristöön, ja ratkomme ongelmia tuotekehitysvaiheesta alkaen aina tuotteen elinkaaren loppuun saakka. Työskentelemme liikkuvien koneiden, energia-alan, valmistavan teollisuuden, tietoliikenteen tai hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteissa. Tämän vuoksi toivomme, että olet kiinnostunut erilaisista teknisistä vempeleistä. Osaamisellasi on iso vaikutus. Autat asiakkaita heidän liiketoimintansa kannalta kriittisissä hankkeissa. Teollisuuden digitalisoiminen auttaa myös koko Suomen kilpailukyvyn vahvistamisessa.

Millaista osaajaa haemme

  • Toivomme, että sinulla on alan korkeakoulututkinto ja jo muutaman vuoden käytännön kokemusta CI/CD-työkaluista (Jenkins, CircleCI, AWS CodePipeline, Ansible ja/tai muu).
  • Hallitset konttiteknologioita (Docker, Kubernetes, OpenShift ja/tai muu).
  • Kokemus Azure, AWS ja/tai Google Cloud -pilviympäristöstä katsotaan eduksi.
  • Osaat toimia DevOps-tiimin jäsenenä.
  • Olet kiinnostunut teknisistä vempeleistä 🙂
  • Olet avoin ja positiivinen tyyppi, jolla on iso halu oppia uutta.
  • Osaat kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi ja/tai englanniksi.
  • Haluamme löytää sinulle juuri sellaisen roolin, joka tukee kykyjäsi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Perusperiaatteisiimme kuuluvat toimintamme eettisyys, läpinäkyvyys, vaikuttamisen mahdollisuudet ja päätösten tekeminen yhdessä. Pyrimme luomaan yhdessä inhimillisempää ja kestävämpää digimaailmaa.

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan osaavien huippuasiantuntijoidemme ansiota. Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla. 

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien, kuten yhteisen urheilun, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut, teknologiakoulutukset ja viimeisen päälle työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Janilta ja Tomilta. 

Jani Leskinen, Oulu
P. 040 5432088,

Tomi Vahtera, Espoo
P. 040 7345151,

Avainsanat

CI/CD, Jenkins, CircleCI, AWS CodePipeline, Ansible, Docker, Kubernetes, OpenShift

Tutustu työhömme tarkemmin

DevOps →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.