Liity joukkoon

DevOps QA Engineer

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme laatuorientoituneita DevOps QA Engineereja monipuolisiin asiakasprojekteihimme

Osaamisellasi on iso vaikutus, sillä autat asiakkaita heidän liiketoimintansa kannalta kriittisissä hankkeissa. Tässä roolissa pääset rakentamaan laatua alusta alkaen, sekä toimimaan eri tiimien tukena laatu- ja testausajattelun kehittämisessä ja käytäntöön viemisessä. Tärkeintä on halu varmistaa laadun tuominen kehitysprosessin joka vaiheeseen asiakkaidemme onnistumisen mahdollistamiseksi. Lupaamme tarjota sinulle haastavia asiakasprojekteja, asiantuntijayhteisömme tuen ja tarvitsemasi välineet osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen! 

Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm. Elisa, Kone, Verohallinto), joita yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla. Goforelaisena voit luoda itsellesi mielekkään roolin ja urapolun, ja kasvaa esimerkiksi testiautomaatio- tai pilviarkkitehdiksi.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Sertifiointibonukset, teknologiakillat, opiskelumahdollisuudet (Udemy)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu

Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

 • Sinulla on vahva ymmärrys testiautomaatiosta ja Robot Framework tai vastaava on sinulla hyvin hallussa
 • Ohjelmoit sujuvasti esim. Pythonilla, JavaScriptillä tai Javalla
 • Sinulla on kokemusta DevOpsista niin kulttuuri- kuin teknisellä tasolla. Sinulla on osaamista pilviympäristöistä ja CI/CD-työkaluista (esim. Jenkins, CircleCI, AWS CodePipeline tai Ansible)
 • Tunnet versionhallintakäytännöt ja Gitin työkaluna
 • Sinulle on muodostunut omia hyväksi kehittyneitä käytäntöjä ja näkemyksiä, ja kykenet mentoroimaan koko tiimiä laadusta. 
 • Olet tottunut viestimään aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa sekä tuomaan esille mahdolliset haasteet ja ratkaisut
 • Olet kiinnostunut erilaisista asiakasprojekteista 
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä asiakkaan edellyttämä henkilöturvallisuusselvitys.

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.


Rekrytointiprosessimme

Lue täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Toimipisteet

Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Oppivassa yhteisössä luodaan uutta – itselle ja asiakkaille

Tietoturvasta kiinnostunut testiautomaatiokonsultti Katarina haluaa pysyä ajantasalla uusimmista teknologioista. Goforelta löytyi yhteisöllisyys, joka ruokkii luovuutta ja lisää motivaatiota.

Lue lisää

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös