DevOps Testiautomaatio­kehittäjä

Testiautomaatiokehitys, automaatiotestaus, DevOps

DevOps Testiautomaatio­kehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Goforen kasvun myötä etsimme DevOps-tiimeihimme testiautomaatiokehittäjiä PK-seudulle, Tampereelle ja Jyväskylään.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Osaamiseesi ja työkokemukseesi pohjautuvan palkan lisäksi tarjoamme sinulle toiveisiisi pohjautuvan tehtäväkokonaisuuden haastavissa ja kehittävissä asiakasprojekteissa. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm. Elisa, Kone, Verohallinto), joita yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät. Konsultoinnin ohella palvelemme asiakkaita Test Automation Hubimme avulla.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan.

• Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (Udemy)
• Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
• Hieronta-, hammaslääkäri- ja silmälasietu

Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on vahva ymmärrys testiautomaatiosta ja Robot Framework tai vastaava on sinulla hyvin hallussa
  • Ohjelmoit sujuvasti esim. Pythonilla tai Javalla
  • Sinulla on kokemusta DevOps-työskentelystä ja CI-työkaluista esim. Jenkins tai VSTS/Azure DevOps
  • Versionhallinta on tuttua (esim. Git)
  • Olet kehittänyt jo testiautomaatiokirjastoja ja avainsanoja sekä sinulle on muodostunut omia hyväksi kehittyneitä käytäntöjä ja näkemyksiä testiautomaatiosta ja jatkuvasta integroinnista
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Millaista on työskentely Goforella

Goforella pyrimme takaamaan ohjelmistojen virheetön toiminta. Nopeutamme ohjelmistokehitystä ja parannamme käyttökokemusta robottitestauksella. Anselmi Valasmo työskentelee Goforella testiautomaatiokonsulttina. Työnkuvaan kuuluu paljon koodaamista, joka on Anselmin intohimo. Nykyisin lähes kaikki pyörii jonkin ohjelmiston päällä, ja siksi julkaistavan softan on oltava laadukasta. Tässä Gofore auttaa asiakkaitaan.

– Työskentelen asiakastoimeksiannossa yhdessä valtion virastossa. Meitä on täällä Pasilan toimistolla kuuden hengen tiimi, ja jokaisella on omat vahvuusalueet. Itse kehitän testiautomaatiokirjastojamme ja vastaan DevOps-putkesta, Anselmi kertoo.

– Duunissani kivointa on itsenäinen tekeminen. Voi itse valita parhaan toteutustavan. Saa tehdä juuri sitä mistä tykkää, koodata Pythonia ja kirjoittaa bash-scriptejä, Anselmi mainitsee.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys

Kun Goforelle tulee uusia työntekijöitä, heille järjestetään perehdytysjakso. Jaksolla opetellaan testiautomaatiota ja siihen liittyviä kirjastoja. Lisäksi perehdytään konsultin elämään ja siihen, kuinka asiakastoimeksiannoissa pärjää.

– Konsulttihommissa on tärkeää pitää asiakas ajan tasalla siitä, mitä tehdään. Asiakkaan on pystyttävä seuraamaan, mitä on saatu tehtyä ja kuinka tehty työ hyödyttää heitä, Anselmi toteaa.

Yritys liikuttaa työntekijöitään.

Yrityksessä kokeillaan yhdessä erilaisia lajeja, ja Anselmi on esimerkiksi käynyt työporukalla suunnistamassa firmaliigassa kolmessa osakilpailussa.

– Kun on yhdessä eksynyt metsässä, niin sen jälkeen työhaasteet ovat aika pieniä, Anselmi sanoo.

Avainsanat

Testaus ja testiautomaatio, Robot framework, Python, Java, Devops, CI-työkalut, Jenkins, VSTS, Versionhallinta

Liity joukkoomme!

Voit lähettää meille CV:si ja yhteystietosi helposti ja nopeasti oheisen linkin kautta, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja Goforen työmahdollisuuksista saat halutessasi Recruitment Business Partneriltamme Aminilta:

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.