Testiautomaatio­kehittäjä

Testiautomaatiokehitys, automaatiotestaus, DevOps

Testiautomaatio­kehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella.  Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Goforen kasvu on kannattavaa ja haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa saada aikaiseksi positiivista vaikuttavuutta ja kestäviä digitaalisia ratkaisuja. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Osaamiseesi ja työkokemukseesi pohjautuvan palkan lisäksi tarjoamme sinulle toiveisiisi pohjautuvan tehtäväkokonaisuuden haastavissa ja kehittävissä asiakasprojekteissa. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm. ElisaKoneVerohallinto), joita yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät.

Lisäksi työskentelemme liikkuvien koneiden, energia-alan, valmistavan teollisuuden, tietoliikenteen tai hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Ponsse, AGCO, VW ja Bosch. Konsultoinnin ohella palvelemme asiakkaita Test Automation Hubimme avulla. Haluamme löytää sinulle juuri sellaisen roolin, joka tukee kykyjäsi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Mitä toivomme sinulta

Koemme tärkeäksi, että haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Meillä valitset vapaasti etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi.

  • Sinulla on vahva ymmärrys testiautomaatiosta ja Robot Framework tai vastaava on sinulla hyvin hallussa
  • Ohjelmoit sujuvasti esim. Pythonilla tai Javalla
  • Sinulla on kokemusta DevOps-työskentelystä ja CI-työkaluista esim. Jenkins tai VSTS/Azure DevOps
  • Versionhallinta on tuttua (esim. Git)
  • Olet kehittänyt jo testiautomaatiokirjastoja ja avainsanoja sekä sinulle on muodostunut omia hyväksi kehittyneitä käytäntöjä ja näkemyksiä testiautomaatiosta ja jatkuvasta integroinnista
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Osaamisen kehittäminen

Meille on tärkeää, että haluat kehittyä ammatillisesti. Meillä valitset vapaasti etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, joita tarvitset ammattilaisena kasvamiseen.

Sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin ulkoisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien (esimerkiksi ISTQB, AWS, Azure, CISSP) suorittamiseen.

Meillä voit kehittyä esimerkiksi monipuoliseksi tekniseksi asiantuntijaksi, tietoturvatestaajaksi tai testipäälliköksi.

Avainsanat

Testaus ja testiautomaatio, Robot framework, Python, Java, Devops, CI-työkalut, Jenkins, VSTS, Versionhallinta

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.