Frontend -kehittäjä

Frontend -kehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvälineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Olet kiinnostunut moderneista frontend-teknologioista etkä ujostele käyttää niitä. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Toisten mielestä JavaScriptiin liittyvät lähinnä popupit ja alertit – sinulle se tuo ennemminkin mieleen avainsanan SPA. Haluat tehdä web-sovelluksia, jotka ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä – kaikilla eri päätelaitteilla. Osaat soveltaa hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita myös tyyleihin ja merkkaukseen.

Sinulla voi olla kiinnostusta ohjelmistokehitykseen tai kokemusta siitä myös laaja-alaisemmin. Erityisesti kokemus moderneista web-frameworkeista ja kirjastoista sekä funktionaalisesta ja reaktiivisesta ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Pilvipalveluiden käyttö ja laadukkaiden web-rajapintojen toteutus eri keinoin voivat myös olla lähellä sydäntäsi.

"Olen Panu Klemola ja teen Goforella töitä Työterveyslaitoksen projektien parissa. Käytännössä päivät kuluvat Vue.js:n sekä projektin DevOps puolen parissa. Työtä tehdään Scrum-metodologialla kahden viikon sprinteissä. Tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan; välillä saa tehdä paljon puhdasta käyttöliittymäkoodausta, kun taas seuraava sprintti saattaa olla keskittynyt enemmän arkkitehtuuriin ja AWS:n automatisointiin. Näin jokainen päivä on erilainen, eikä homma käy tylsäksi. Teknologioina tällä hetkellä projektissa on käytössä Vue.js, Terraform, Node.js sekä kasa AWS:n palveluita. Tärkeintä frontend-kehittäjälle ei kuitenkaan ole tuntea jotain tiettyjä päivän buzzword teknologioita, vaan kyky ja kiinnostus oppia aina uutta. Tämän takia Goforella uuden oppimista tuetaan monella tapaa, esimerkkinä vaikka Goforen kiltatoiminta. Työntekijät voivat perustaa tai liittyä oman osaamisen kehittämistä tukeviin kiltoihin, joissa opetellaan yhdessä uutta ja vahvistetaan jo opittuja taitoja. Gofore tarjoaa työntekijöiden kiltatoimintaan rahoitusta ja kiltatoiminta lasketaan työajaksi (Goforella voi käyttää 6% työajasta itsensä kehittämiseen). Näin jokaisella goforelaisella on mahdollisuus kehittyä itse urallaan siihen suuntaan mikä tuntuu mielekkäältä.”

Panu Klemola

Avainsanat

JavaScript, ES6, ES7, React, Redux, MobX, Angular, TypeScript, Vue.js, Node, Docker

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud & DevOps →

Join the crew

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.