Frontend-kehittäjä

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja etsimme joukkoomme innostuneita frontend-kehittäjiä Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään ja Turkuun. Meillä pääset mukaan suuriin kansallisiin kärkihankkeisiin, jotka parantavat miljoonien suomalaisten arkea.

Millaista Frontend-kehittäjän työ on Goforella?

”Olen Roope Hakulinen ja tällä hetkellä työskentelen Goforella lead developer -tittelillä Työ- ja elinkeinoministeriön EU:n kasvu- ja rakennerahastojen hakemis- ja jakamisjärjestelmän parissa. Tämän lisäksi koulutan Angularia TypeScriptin kera sekä Node.js-backendkehitystä. Työtehtäväni vaihtelevat suuresti, mutta suurimman osan ajastani käytän arkkitehtuurisuunnitteluun sekä käytännön toteutukseen.

Frontend kehittyy tällä hetkellä kovempaa vauhtia kuin mikään muu yksittäinen osa-alue, ja tämä myös näkyy käytännön työssä. Uusia teknologioita ja kirjastoja ilmestyy koko ajan ja viimeisimmistä trendeistä perillä pysyminen saattaa välillä tuntua vaikealta. Itseäni tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä onhan ohjelmistosuunnittelijalle tärkeintä halu ja kyky oppia uutta.

Yksi Goforen parhaista puolista onkin se, että itsensä jatkuva kehittäminen koetaan tärkeäksi. Tämä näkyy muun muassa jatkuvasti tarjolla olevissa koulutuksissa ja tietoiskuissa sekä tietenkin ohjenuorassa käyttää 6% työajasta itsensä kehittämiseen.”

Avainsanoja

JavaScript, ES6, ES7, React, Redux, MobX, Angular, TypeScript, Vue.js, Node, Docker

Mitä toivomme sinulta

Olet kiinnostunut moderneista frontend-teknologioista etkä ujostele käyttää niitä. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Toisten mielestä JavaScriptiin liittyvät lähinnä popupit ja alertit – sinulle se tuo ennemminkin mieleen avainsanan SPA. Haluat tehdä web-sovelluksia, jotka ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä – kaikilla eri päätelaitteilla. Osaat soveltaa hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita myös tyyleihin ja merkkaukseen.

Sinulla voi olla kiinnostusta ohjelmistokehitykseen tai kokemusta siitä myös laaja-alaisemmin. Erityisesti kokemus moderneista web-frameworkeista ja kirjastoista sekä funktionaalisesta ja reaktiivisesta ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Pilvipalveluiden käyttö ja laadukkaiden web-rajapintojen toteutus eri keinoin voivat myös olla lähellä sydäntäsi.

Toivomme, että sinulla on kertynyt työkokemusta vähintään kaksi vuotta. Uskomme kuitenkin, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia.

Goforella haluamme tarjota sinulle

  • Tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä
  • Työaikaa oman osaamisen kehittämiseen
  • Mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • Modernin työyhteisön tuen, vapauden ja vastuun asiantuntijatyöskentelyssä
  • Huippuasiantuntijoiden verkoston
  • Kattavat ja monipuoliset työsuhde-edut
  • Vapaasti valittavat työkalut

Hakemukset

Tutustu aiheeseen lisää

Angular 2 vs React - the final battle - round 1

Angular 2 vs React – the final battle – round 2