Millaista Frontend-kehittäjän työ on Goforella?

Tutustu asiakkaaseemme

Lue lisää

”Olen Panu Klemola ja teen Goforella töitä Työterveyslaitoksen projektien parissa. Käytännössä päivät kuluvat Vue.js:n sekä projektin DevOps puolen parissa. Työtä tehdään Scrum-metodologialla kahden viikon sprinteissä. Tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan; välillä saa tehdä paljon puhdasta käyttöliittymäkoodausta, kun taas seuraava sprintti saattaa olla keskittynyt enemmän arkkitehtuuriin ja AWS:n automatisointiin. Näin jokainen päivä on erilainen, eikä homma käy tylsäksi.

Teknologioina tällä hetkellä projektissa on käytössä Vue.js, Terraform, Node.js sekä kasa AWS:n palveluita. Tärkeintä frontend-kehittäjälle ei kuitenkaan ole tuntea jotain tiettyjä päivän buzzword teknologioita, vaan kyky ja kiinnostus oppia aina uutta. Tämän takia Goforella uuden oppimista tuetaan monella tapaa, esimerkkinä vaikka Goforen kiltatoiminta. Työntekijät voivat perustaa tai liittyä oman osaaminen kehittymistä tukeviin kiltoihin, joissa opetellaan yhdessä uutta ja vahvistetaan jo opittuja taitoja. Gofore tarjoaa työntekijöiden kiltatoimintaan rahoitusta ja kiltatoiminta lasketaan työajaksi (Goforella voi käyttää 6% työajasta itsensä kehittämiseen). Näin jokaisella goforelaisella on mahdollisuus kehittyä itse urallaan siihen suuntaan mikä tuntuu mielekkäältä.”

Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

JavaScript, ES6, ES7, React, Redux, Angular, Vue.js, Node, Docker, Azure DevOps, Jenkins, mikropalvelut, SOA, ESB, MySQL, Elasticsearch, MongoDB

Olet kiinnostunut moderneista frontend-teknologioista etkä ujostele käyttää niitä. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Toisten mielestä JavaScriptiin liittyvät lähinnä popupit ja alertit – sinulle se tuo ennemminkin mieleen avainsanan SPA. Haluat tehdä web-sovelluksia, jotka ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä – kaikilla eri päätelaitteilla. Osaat soveltaa hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita myös tyyleihin ja merkkaukseen.

Sinulla voi olla kiinnostusta ohjelmistokehitykseen tai kokemusta siitä myös laaja-alaisemmin. Erityisesti kokemus moderneista web-frameworkeista ja kirjastoista sekä funktionaalisesta ja reaktiivisesta ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Pilvipalveluiden käyttö ja laadukkaiden web-rajapintojen toteutus eri keinoin voivat myös olla lähellä sydäntäsi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.