Full stack -kehittäjä Jyväskylään

Full stack -kehittäjä Jyväskylään

Etsimme lisää asiantuntijoita Jyväskylään noin 100 ammattilaisen joukkoomme. Tiimimme konsultit työskentelevät mm. pilvinatiivien sovellusten parissa ja teemme läheisesti töitä satojen muiden goforelaisten kanssa laajoissa kansallisissa hankkeissa kuten KEHAn TE-Digi ja Digi- ja väestötietoviraston Suomi.fi. 

Voit olla urallasi jo hyvään vauhtiin päässyt tekijä tai jo ainakin vuoden työkokemusta kartuttanut tulevaisuuden lupaus.  Tärkeintä on motivaatio koodia kohtaan ja aito halu kehittyä lisää. Projekteissa pääset työskentelemään uusimpien tekniikoiden parissa ja oppimaan uutta. Pystyt rakentamaan urapolkuasi kiinnostuksesi mukaan. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, joten itseohjautuvuus ja jatkuva halu kehittyä ovat onnistumisen edellytys.

Projekteissamme käytetään esimerkiksi seuraavia tekniikoita:  

 • .NET, Java, Spring Boot, Python, Django, Node.js, Express
 • SQL Server, PostgreSQL, MongoDB, DynamoDB
 • Azure, AWS, Serverless Framework
 • JavaScript, TypeScript, React, Angular, Vue.js, Next.js

Pääset itse vaikuttamaan siihen, missä projektissa ja millä tekniikoilla työskentelet. Työtä voit tehdä siellä, missä itse parhaiten viihdyt. 

Mitä toivomme sinulta

 • Kokemusta joistakin edellämainituista tekniikoista 
 • Kokemusta pilvipalveluista tai halua opiskella niitä 
 • Kokemusta tai kiinnostusta asiakasprojekteissa työskentelystä
 • Halua osallistua Jyväskylän työyhteisön kehittämiseen

Mitä tarjoamme sinulle

Haluamme olla jokaiselle goforelaiselle hyvä paikka työskennellä sillä hyvinvoivat työntekijät ovat kaikkein tärkein voimavaramme. Uusi toimistomme sijaitsee aivan Jyväskylän ytimessä Kompassin kupeessa. Yhdessä suunnittelemaltamme toimistolta löytyvät viihtyisät ja mukautuvat työtilat, välipalat, biljardit ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit. Jyväskylän työyhteisö on aktiivinen järjestäen erilaisia tapahtumia, kuten maisteluiltoja, saunomista, retkiä, perhepäiviä, liikuntaa tai lautapelaamista. 

Gofore tarjoaa muun muassa 

 • Monipuoliset kehittymis- ja opiskelumahdollisuudet (esim. Udemy Business-lisenssit)
 • Yhteisöllisen kulttuurin, kaikille avoimia tapahtumia ja aktiiviset kilta- ja kerhotoiminnat 
 • Vaikuttamis-  ja sertifiointibonukset (AWS, Azure, Scrum) 
 • Hammaslääkäri-, silmälasi- , hieronta- ja työsuhdepolkupyöräedut

Tutustu toki Goforen omaan työehtosopimukseen ja kokonaisuudessaan työsuhde-etuihimme.

Tutustu tuleviin työkavereihin Jyväskylästä:

Olen Jani Arovaara, tätä kirjoittaessa aivan kohta 4½ vuotta Goforella työskennellyt vahvasti fronttipainotteisesti koodaava arkkitehti. En ollut oikeastaan konsulttihommia tehnyt ennen taloon tuloa, ja tässä on nyt päässyt jo muutamaan hyvinkin kiinnostavaan projektiin tutustumaan ja niiden kautta uutta oppimaan. Työkaverit on erinomaista ja todella pätevää porukkaa, ja aina löytyykin joku jolta voi vinkkiä / apua kysäistä, jos meinaa seinä tulla vastaan. Omat työt sisältää lähinnä puuhastelua Reactin, .NETin ja arkkitehtuurin parissa, ja välillä myös yritän astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle haastattelemaan työkaveriehdokkaita. Vapaa-aika menee leffojen, kirjojen, pelien, perheen ja ainakin Jyväskylän G:n lautapelikerhon parissa.

Jani Arovaara, Software Architect

Olen Tero Paavolainen ja juuri tuli täyteen kaksi vuotta Goforella. Projekteissa olen päässyt toteuttamaan asioita sekä front- että backendiin .NET:lla ja Reactilla. Goforella olen päässyt tekemään myös monenlaista muutakin vastuutehtävää ml. osallistunut rekrytointiin, hackathonin sparraukseen ja tapahtumien järjestämiseen. Vapaa-ajalla pelaan lauta-pelejä Goforen lautapeliklubissa ja myös kotona perheen kanssa.

Tero Paavolainen, Software Developer

Olen ollut full-stack -kehittäjänä Goforella 4 vuotta. Käytän töissäni mm Serverless Frameworkia, Next.js:ää, Reactia ja Scalaa. Parhaita puolia Goforella ollut hyvin suuri autonomia ja mahdollisuus päättää mitä asioita teen ja mihin keskityn. Tällä hetkellä töiden ohessa opiskelen AWS:ää ja Rustia.

Juha Lauttamus, Software Developer

Avainsanat

React, C#, Node.js, JavaScript, TypeScript, Java, Spring Boot, Python, SQLServer, Azure, AWS

Tutustu työhömme tarkemmin

Web-kehitys →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.