Full stack -kehittäjä Turkuun

Full stack -kehittäjä Turkuun

Gofore perustettiin Tampereella vuonna 2001, listauduimme pörssiin 2017 ja Turkuun saavuimme syksyllä 2018. Kasvoimme Aurajoen rannoilla nopeasti muun muassa verkostojemme voimalla pariinkymmeneen henkeen ja nyt tavoittelemme kolmeakymppiä! Haluaisimme rekrytoida sinut osaksi kokeneiden ohjelmistoammattilaisten joukkoamme.

Goforella rakennamme yhteiskunnan älykkäitä ja ihmiskeskeisiä palveluita, jotka tukevat kestävää kehitystä ja parantavat kansalaisten elämänlaatua. Elämme arvoillemme uskollista työelämää, eli haluamme olla jokaiselle työntekijällemme hyvä työpaikka päivästä ja tilanteesta toiseen. Yhtä tärkeää meille on auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Voit lukea arvoistamme ja liiketoiminnastamme lisää täältä: https://gofore.com/meista

Tuemme ammatillista kehittymistäsi kaikin mahdollisin keinoin, kuten koulutusten, vertaisverkkojen ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Kerryttämällä monipuolista osaamista työsi pysyy mielekkäänä ja pääset mukaan uusiin kiinnostaviin projekteihin.

Toivomme sinulta

Asiantuntijamme toimivat asiakasprojekteissa konsultteina ja he voivat sopia yhdessä asiakkaan kanssa, millä teknologioilla he työskentelevät. Oheisista jakaumista näet käytetyimmät teknologiat kaikissa projekteissamme. Laskemme eduksi suuntautumisen Javaan, Javascriptiin ja Reactiin, mutta huomioimme luonnollisesti myös muun ohjelmistokehitysosaamisen. Tärkeintä on, että löydämme sinulle itseäsi kiinnostavan projektin.

backend-jakauma-roolit-gofore

Tarjoamme sinulle

Työntekijämme muodostavat lämpimän ja ihmisläheisen työyhteisön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. He saavat valita itse omat työvälineensä, mitä erityisesti ohjelmistosuunnittelijat arvostavat. Työskentelemme itseohjautuvasti, joustavasti ja ketterästi.

Tuemme elämää myös työn ulkopuolella, mikä tarkoittaa niin kilpailukykyistä palkkaa kuin kattavia työsuhde-etujakin, kuten liikuntaetuja ja muun harrastustoiminnan tukemista. Lapsen tai vanhemman sairastuessa tarjoamme tukea ja etätyöt sekä liukuvat työajat ovat olleet meille aina luonnollinen osa arkeamme. Moni meillä on tehnyt myös lyhyempää työviikkoa omasta toiveestaan. Lisäksi työterveyspakettimme kattaa erittäin laajasti erilaisten työntekijöidemme tarpeita.

Millainen rekrytointiprosessi on luvassa?

Hakemuksen jättämisen jälkeen katsomme alustavasti, voisiko Gofore olla sinulle sopiva työpaikka ja olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän sisällä. Varsinainen rekrytointiprosessi on kolmivaiheinen:

  1. Ensimmäisenä hakemuksen jättämisen jälkeen on keskustelunomainen haastattelukierros, jossa tapaat kaksi goforelaista ja pääsemme tutustumaan toisiimme tarkemmin.
  2. Jos kaikki vaikuttaa lupaavalta puolin ja toisin, edetään toiselle kierrokselle, jossa keskitytään enemmän tekniseen osaamiseesi.
  3. Jos yhteinen sävel edelleen soi kauniisti, toisen kierroksen jälkeen on sitten sopimusneuvottelut, joissa sovitaan käytännön asioista, kuten palkasta ja aloituspäivämäärästä.

Millaista on työskentely Goforella?

Olen Henri Ihalainen ja työskentelen full-stack kehittäjänä Goforella. Työnkuvaani kuuluu backend-palveluiden suunnittelu ja toteutus sekä frontend-kehitys. Lähes kaikissa projekteissa olen tehnyt myös DevOps-tehtäviä esim. AWS-infran rakennusta ja CI-putkia.

Olen työskennellyt projekteissa erilaisissa rooleissa mm. Scrum-masterina. Joissain projekteissa suurin osa työstäni on ollut kommunikointia asiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa. Monesti taas pääpainopiste on ollut suunnittelussa ja koodaamisessa. Pidän tärkeänä sitä, että minulla on Goforella mahdollisuus vaikuttaa projekteihin ja rooleihin, joissa työskentelen.

Työssäni minulle on tärkeää se, että saan tehdä asioita valmiiksi alusta loppuun ja että työni lopputuloksella on merkitystä. Pidän työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja sitä työni monelta osin onkin. Myös uuden oppiminen ja itseni kehittäminen on minulle tärkeää.

Iso osa työstäni on uuden opiskelua. Tällä hetkellä erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat funktionaalinen ohjelmointi ja erilaiset ohjelmistoarkkitehtuurit. Goforella tunnen saavani hyvin tukea itseni kehittämiseen. Voin käyttää työaikaani uuden opiskeluun ja myös kollegoiltani on aina saatavilla apua ja hyviä ajatuksia.

Työskentely Goforella on mielestäni hyvin joustavaa. Olen työskennellyt kahteen otteeseen 80% työajalla ja mm. ollut puoli vuotta hoitamassa lasta kotona. Kaikkeen tähän on aina suhtauduttu positiivisesti ja olen saanut tukea ja kannustusta sekä työnantajalta että työkavereilta.

Avainsanat

Java, Node.js, React, Vue.js, Angular, Typescript, C#, Python, Scala, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.