Millaista Full stack-kehittäjän työ on Goforella?

Tutustu asiakkaaseemme

Lue lisää

”Olen Marko Wallin ja työskentelen Goforella ohjelmistosuunnittelijana Väestörekisterikeskuksen Kansallinen palveluarkkitehtuuri -hankkeessa, eli KaPassa, suomi.fi -palvelun parissa, joka tarjoaa oppaan julkisiin palveluihin elämäsi tilanteissa. Työpäivät sujuvat ketterästi asiakkaalla Scrum-tiimissä, jossa monipuoliset tehtävät koostuvat full stack -kehityksestä moderneilla teknologioilla. DevOps-hengessä tulee puuhattua myös pilvipalveluiden parissa. KaPassa teemme hommia neljässä eri aliprojektissa: tunnistus, roolit- ja valtuudet, palvelunäkymät ja palveluväylä.

Sovelluskehitys on alati muuttuvaa, ja vaikka backend ei syöksy frontendin tapaan jatkuvasti kohti uusia teknologioita, ovat tuulet tuoneet pilvipalveluita ja mikropalveluarkkitehtuuria Reactilla, Node.js:llä ja Kotlinilla toteutettuna. Viimeisimmistä alan trendeistä perillä pysymisestä ei ole haittaa, sillä ohjelmistosuunnittelijalle on tärkeintä halu ja kyky oppia uutta. Ja se onkin yksi niistä asioista, joista töissä tykkään.

Goforella yksi hyvistä puolista on, että itsensä jatkuva kehittäminen koetaan tärkeäksi ja siihen myös panostetaan muun muassa koulutuksilla ja tietoiskuilla. Lisäksi itsensä kehittämiseen käytettävissä olevalla 6%:n työajalla on syntynyt iPhonelle mm. Highkara uutislukija-sovellus. Päivät töissä eivät myöskään ole vain ohjelmointia, sillä pöytäjalkapallo pitää ranteet vetreänä ja videopelien ääressä tai hyvän kahvin ääressä jutellessa ajatukset lentävät. Suosin myös pyörägerhon aktiviteetteja.”

Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

Java, Node.js, C#, Python, Scala, React, Vue.js, Angular, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Tykkäät koodata sekä frontendia että backendia, vaikka olisit enemmän esimerkiksi backendiin orientoitunut. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi JVM-kielet kuten Java ja Scala, ja modernit Javascript-kehykset kuten React tai Vue.js . REST.APIt ja mikropalvelut ovat sinulle tuttuja, etkä pelkää välillä sukeltaa tietokantoihin. Arvostamme myös devops-henkisyyttä ja kiinnostusta pilvialustoja kohtaan.

Työskentelet mielelläsi tiimissä ja asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu tapa työskennellä ja jaat mielelläsi osaamistasi sparraillen tiimisi kesken.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.