Full stack -kehittäjä

Full stack -kehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvälineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Tykkäät koodata sekä frontendia että backendia, vaikka olisit enemmän esimerkiksi backendiin orientoitunut. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi modernit Javascript-kehykset kuten React tai Node.js ja JVM-kielet kuten Java. REST.APIt ja mikropalvelut ovat sinulle tuttuja, etkä pelkää välillä sukeltaa tietokantoihin. Arvostamme myös devops-henkisyyttä ja kiinnostusta pilvialustoja kohtaan.

Työskentelet mielelläsi tiimissä ja asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu tapa työskennellä ja jaat mielelläsi osaamistasi sparraillen tiimisi kesken.

Millaista on työskentely Goforella?

Olen Henri Ihalainen ja työskentelen full-stack kehittäjänä Goforella. Työnkuvaani kuuluu backend-palveluiden suunnittelu ja toteutus sekä frontend-kehitys. Lähes kaikissa projekteissa olen tehnyt myös DevOps-tehtäviä esim. AWS-infran rakennusta ja CI-putkia.

Olen työskennellyt projekteissa erilaisissa rooleissa mm. Scrum-masterina. Joissain projekteissa suurin osa työstäni on ollut kommunikointia asiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa. Monesti taas pääpainopiste on ollut suunnittelussa ja koodaamisessa. Pidän tärkeänä sitä, että minulla on Goforella mahdollisuus vaikuttaa projekteihin ja rooleihin, joissa työskentelen.

Työssäni minulle on tärkeää se, että saan tehdä asioita valmiiksi alusta loppuun ja että työni lopputuloksella on merkitystä. Pidän työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja sitä työni monelta osin onkin. Myös uuden oppiminen ja itseni kehittäminen on minulle tärkeää.

Iso osa työstäni on uuden opiskelua. Tällä hetkellä erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat funktionaalinen ohjelmointi ja erilaiset ohjelmistoarkkitehtuurit. Goforella tunnen saavani hyvin tukea itseni kehittämiseen. Voin käyttää työaikaani uuden opiskeluun ja myös kollegoiltani on aina saatavilla apua ja hyviä ajatuksia.

Työskentely Goforella on mielestäni hyvin joustavaa. Olen työskennellyt kahteen otteeseen 80% työajalla ja mm. ollut puoli vuotta hoitamassa lasta kotona. Kaikkeen tähän on aina suhtauduttu positiivisesti ja olen saanut tukea ja kannustusta sekä työnantajalta että työkavereilta.

Avainsanat

Java, Node.js, React, Vue.js, Angular, Typescript, C#, Python, Scala, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud & DevOps →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.