Full stack -kehittäjä kansallisiin kärkihankkeisiin

Vauhdikas kasvumme jatkuu ja merkittävät kansalliset kärkihankkeet kaipaavat lisää tekijöitä. Haemme näihin hankkeisiin lisää reippaita, oma-aloitteisia ja innostuneita full stack -kehittäjiä kaikkiin toimipisteisiimme eli Tampereelle, Helsinkiin, Jyväskylään ja Turkuun.

Millaista Full stack-kehittäjän työ on Goforella?

”Olen Marko Wallin ja työskentelen Goforella ohjelmistosuunnittelijana Väestörekisterikeskuksen Kansallinen palveluarkkitehtuuri -hankkeessa, eli KaPassa, suomi.fi -palvelun parissa, joka tarjoaa oppaan julkisiin palveluihin elämäsi tilanteissa. Työpäivät sujuvat ketterästi asiakkaalla Scrum-tiimissä, jossa monipuoliset tehtävät koostuvat full stack -kehityksestä moderneilla teknologioilla. DevOps-hengessä tulee puuhattua myös pilvipalveluiden parissa. KaPassa teemme hommia neljässä eri aliprojektissa: tunnistus, roolit- ja valtuudet, palvelunäkymät ja palveluväylä.

Sovelluskehitys on alati muuttuvaa, ja vaikka backend ei syöksy frontendin tapaan jatkuvasti kohti uusia teknologioita, ovat tuulet tuoneet pilvipalveluita ja mikropalveluarkkitehtuuria Reactilla, Node.js:llä ja Kotlinilla toteutettuna. Viimeisimmistä alan trendeistä perillä pysymisestä ei ole haittaa, sillä ohjelmistosuunnittelijalle on tärkeintä halu ja kyky oppia uutta. Ja se onkin yksi niistä asioista, joista töissä tykkään.

Goforella yksi hyvistä puolista on, että itsensä jatkuva kehittäminen koetaan tärkeäksi ja siihen myös panostetaan muun muassa koulutuksilla ja tietoiskuilla. Lisäksi itsensä kehittämiseen käytettävissä olevalla 6%:n työajalla on syntynyt iPhonelle mm. Highkara uutislukija-sovellus. Päivät töissä eivät myöskään ole vain ohjelmointia, sillä pöytäjalkapallo pitää ranteet vetreänä ja videopelien ääressä tai hyvän kahvin ääressä jutellessa ajatukset lentävät. Suosin myös pyörägerhon aktiviteetteja.”

Avainsanoja

React, Angular, (Node.js), Java, (Kotlin), Spring, Cloud, Docker, Ansible, Jenkins, DevOps, mikropalvelut

Mitä toivomme sinulta

Voit olla toki enemmän esimerkiksi backendiin orientoitunut, mutta olet myös innokas opettelemaan fronttipuolen uusia tuulia. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi Java-teknologiat ja modernit JavaScript-kehykset kuten React tai Angular. Plussaa on kiinostus käytettävyyteen ja esteettömyyteen. Arvostamme myös devops-henkistä otetta ja esimerkiksi Dockerin ja pilvipalveluiden tuntemusta.

Tykkäät tehdä työtä ihmisten kanssa, etkä hautaudu ainakaan täysipäiväisesti yksin pimeään koodaamaan. Projekteissamme teemme tiiviisti töitä asiakkaan tuoteomistajien kanssa, joten asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu ja saatat haluta toimia myös scrum masterin roolissa.

Toivomme, että sinulla on kertynyt työkokemusta vähintään kaksi vuotta. Uskomme kuitenkin, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia.

Goforella haluamme tarjota sinulle

  • Tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä
  • Työaikaa oman osaamisen kehittämiseen
  • Mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • Modernin työyhteisön tuen, vapauden ja vastuun asiantuntijatyöskentelyssä
  • Huippuasiantuntijoiden verkoston
  • Kattavat ja monipuoliset työsuhde-edut
  • Vapaasti valittavat työkalut

Hakemukset

Tutustu aiheeseen lisää

KaPA