Full stack -kehittäjä

Full stack -kehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatilisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikottaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten, lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Tykkäät koodata sekä frontendia että backendia, vaikka olisit enemmän esimerkiksi backendiin orientoitunut. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi JVM-kielet kuten Java ja Scala, ja modernit Javascript-kehykset kuten React tai Vue.js . REST.APIt ja mikropalvelut ovat sinulle tuttuja, etkä pelkää välillä sukeltaa tietokantoihin. Arvostamme myös devops-henkisyyttä ja kiinnostusta pilvialustoja kohtaan.

Työskentelet mielelläsi tiimissä ja asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu tapa työskennellä ja jaat mielelläsi osaamistasi sparraillen tiimisi kesken.

"Olen Marko Wallin ja työskentelen Goforella ohjelmistosuunnittelijana Väestörekisterikeskuksen Kansallinen palveluarkkitehtuuri -hankkeessa, eli KaPassa, suomi.fi -palvelun parissa, joka tarjoaa oppaan julkisiin palveluihin elämäsi tilanteissa. Työpäivät sujuvat ketterästi asiakkaalla Scrum-tiimissä, jossa monipuoliset tehtävät koostuvat full stack -kehityksestä moderneilla teknologioilla. DevOps-hengessä tulee puuhattua myös pilvipalveluiden parissa. KaPassa teemme hommia neljässä eri aliprojektissa: tunnistus, roolit- ja valtuudet, palvelunäkymät ja palveluväylä. Sovelluskehitys on alati muuttuvaa, ja vaikka backend ei syöksy frontendin tapaan jatkuvasti kohti uusia teknologioita, ovat tuulet tuoneet pilvipalveluita jamikropalveluarkkitehtuuria Reactilla, Node.js:llä ja Kotlinilla toteutettuna. Viimeisimmistä alan trendeistä perillä pysymisestä ei ole haittaa, sillä ohjelmistosuunnittelijalle on tärkeintä halu ja kyky oppia uutta. Ja se onkin yksi niistä asioista, joista töissä tykkään. Goforella yksi hyvistä puolista on, että itsensä jatkuva kehittäminen koetaan tärkeäksi ja siihen myös panostetaan muun muassa koulutuksilla ja tietoiskuilla. Lisäksi itsensä kehittämiseen käytettävissä olevalla 6%:n työajalla on syntynyt iPhonelle mm. Highkara uutislukija-sovellus. Päivät töissä eivät myöskään ole vain ohjelmointia, sillä pöytäjalkapallo pitää ranteet vetreänä ja videopelien ääressä tai hyvän kahvin ääressä jutellessa ajatukset lentävät. Suosin myös pyörägerhon aktiviteetteja.”

Marko Wallin

Software Designer

Avainsanat

Java, Node.js, C#, Python, Scala, React, Vue.js, Angular, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud & DevOps →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.