Full stack -kehittäjä

Full stack -kehittäjä

Tule kehittämään kanssamme eettistä digitaalista maailmaa!

Palkkaamme full stack -kehittäjiä erilaisiin ja erikokoisiin hankkeisiin niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, hyppäätkö mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin. Tarjolla on aidosti merkityksellisiä projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään.

Pääset työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa kokeneiden ohjelmistokehittäjiemme kanssa – tiimissä voit tehdä yhteistyötä myös esimerkiksi ohjelmistoarkkitehdin, pilviasiantuntijan, designerin ja projektipäällikön kanssa. Asiakasprojektimme ovat yleensä pitkäkestoisia ja pääset useimmiten keskittymään yhteen projektiin kerrallaan.

Mitä toivomme sinulta

Tykkäät koodata sekä frontendia että backendia, vaikka olisit enemmän esimerkiksi backendiin orientoitunut. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi modernit JavaScript-kehykset, kuten React tai Node.js, ja JVM-kielet, kuten Java. Lisäksi REST.APIt ja mikropalvelut ovat sinulle tuttuja, etkä pelkää välillä sukeltaa tietokantoihin. Arvostamme myös sekä DevOps-henkisyyttä että kiinnostusta pilvialustoja (AWS, Azure, GCP) kohtaan.

Olet ylpeä luomastasi koodista, joka on testattua ja toimivaa. Olet tottunut työskentelemään osana ketterää, itseohjautuvaa tiimiä ja yhteistyössä asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu tapa työskennellä ja jaat mielelläsi osaamistasi sparraillen tiimisi kesken.

Projektimahdollisuudet

Asiakasprojektiin sijoittuminen Goforella on työntekijälähtöistä. Ymmärrämme, että omia toiveita ja kehittymistavoitteita vastaava projekti vaikuttaa suuresti arjen sujuvuuteen ja työntekijätyytyväisyyteen.

Meillä on jatkuvasti avoinna noin 20–50 asiakastarvetta ja sopivaa projektia valitessa esittelemme sinulle muutamia kiinnostavia vaihtoehtoja. Jokaisella goforelaisella on täysi läpinäkyvyys asiakastarpeisiimme ja teemmekin lopulliset projektipäätökset aina yhdessä keskustellen. Välillä elämäntilanteet voivat muuttua, uusia kehittymistoiveita ilmaantua tai epätäydellisiä projektipäätöksiä tapahtua, jolloin toki huolehdimme projektikierron mahdollistamisesta.

Projekteja, joihin voisit liittyä

Aimo Park

Projekti alkoi, kun kehitimme muutaman React Native -kehittäjän voimin pysäköintisovelluksen Suomen markkinoille. Sovellus oli onnistunut ja olemme nyt laajentamassa sovelluksen toimintaan kaikissa Pohjoismaissa. Tällä hetkellä projektissa työskentelee noin 30 goforelaista ja tiimit ovat jakautuneet backend-, mobiili-, infra- ja ylläpitotiimeiksi. Olemme pystyneet jakamaan kehittäjillemme hyvin erilaisia vastuualueita kehittymistoiveiden mukaisesti. Lue lisää: https://gofore.com/en/cases/aimo-park-cloud/.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki on yksi isoimmista asiakkaistamme. Asiakkuudessa kehitämme usean kehitystiimin voimin digipalveluita päiväkodeille ja kouluille. Kehitetyt palvelut ovat erittäin merkittäviä kuntalaisille, koska niiden kautta perheet hakevat esimerkiksi päiväkoti- ja koulupaikkoja. Asiakkaan kanssa meille on muotoutunut onnistunut yhteistyö: olemme onnistuneet löytämään heidän tarpeisiinsa sopivia konsultteja ja vastaavasti he ovat meidän suuntaamme joustavia. Tyypilliseen kehitystiimiin kuuluu noin viisi kehittäjää ja UX-suunnittelijaa.

Teollisuusasiakkaat

Meillä on useita isoja teollisuusalan asiakkaita, mutta referenssit eivät ole julkisia. Tyypillisesti asiakas on suomalainen konepaja, jonka digitalisoitumisessa olemme auttamassa. Pyrimme valitsemaan hankkeita, joissa on mukana jonkinlainen ympäristökulma, eli päästöjen vähentäminen tai kulutuksen optimoiminen. Tällaisiin hankkeisiin sisältyy monesti todella mielenkiintoiset ympäristöt, isoja koneita, laiterajapintoja ja paljon mielenkiintoista dataa.

Pienet projektit

Isojen asiakkuuksien lisäksi meillä on jatkuva virta pieniä projekteja. Tavallisessa miniprojektissa asiakas tarvitsee noin 1–2 konsulttia tekemään pienen sovelluksen, tai lisäominaisuuksia jo olemassa oleviin sovelluksiin. Näissä hankkeissa korostuu konsulttien itseohjautuvuus ja läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Perusperiaatteisiimme kuuluvat toimintamme eettisyys, läpinäkyvyys, vaikuttamisen mahdollisuudet ja päätösten tekeminen yhdessä. Pyrimme luomaan yhdessä inhimillisempää ja kestävämpää digimaailmaa.

Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien, kuten yhteisen urheilun, videopelien ja perhepäivien muodossa – toivomme pääsevämme pian palaamaan arkeen, jossa pystymme jälleen viettämään vapaammin aikaa yhdessä.

Me Goforella olemme vahvasti sitä mieltä, että työt sujuvat parhaiten siellä, missä viihtyy parhaiten. Siksi saat itse päättää, teetkö työsi toimistollamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä tai Turussa, kotonasi vai mökillä Iivantiirassa. Pääasia että teet työsi ajallaan ja hyvin. Me työnantajana lupaamme mahdollistaa valitsemasi työskentelytavat ja tarjota niille tuen ja puitteet. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Millaista on työskentely Goforella?

”Olen Henri Ihalainen ja työskentelen full stack -kehittäjänä Goforella. Työnkuvaani kuuluu backend-palveluiden suunnittelu ja toteutus sekä frontend-kehitys. Lähes kaikissa projekteissa olen tehnyt myös DevOps-tehtäviä, esimerkiksi AWS-infran rakennusta ja CI-putkia.

Olen työskennellyt projekteissa erilaisissa rooleissa mm. Scrum-masterina. Joissain projekteissa suurin osa työstäni on ollut kommunikointia asiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa. Monesti taas pääpainopiste on ollut suunnittelussa ja koodaamisessa. Pidän tärkeänä sitä, että minulla on Goforella mahdollisuus vaikuttaa projekteihin ja rooleihin, joissa työskentelen.

Työssäni minulle on tärkeää se, että saan tehdä asioita valmiiksi alusta loppuun ja että työni lopputuloksella on merkitystä. Pidän työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja sitä työni monelta osin onkin. Myös uuden oppiminen ja itseni kehittäminen on minulle tärkeää.

Iso osa työstäni on uuden opiskelua. Tällä hetkellä erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat funktionaalinen ohjelmointi ja erilaiset ohjelmistoarkkitehtuurit. Goforella tunnen saavani hyvin tukea itseni kehittämiseen. Voin käyttää työaikaani uuden opiskeluun ja myös kollegoiltani on aina saatavilla apua ja hyviä ajatuksia.

Työskentely Goforella on mielestäni hyvin joustavaa. Olen työskennellyt kahteen otteeseen 80% työajalla ja mm. ollut puoli vuotta hoitamassa lasta kotona. Kaikkeen tähän on aina suhtauduttu positiivisesti ja olen saanut tukea ja kannustusta sekä työnantajalta että työkavereilta.”

Avainsanat

TypeScript, React, Vue.js, Node.js, Angular, C#, .NET, Java, Spring Boot, Kotlin, Jenkins, AWS, Azure, Azure DevOps, mikropalvelut, MySQL, MongoDB, serverless, Docker, Kubernetes

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud → Web-kehitys →

Liity joukkoomme!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja linkki LinkedIn-profiiliisi (tai CV:si) alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä. Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.