Full stack -kehittäjiä rakentamaan Goforen sisäisiä tietojärjestelmiä

Full stack -kehittäjiä rakentamaan Goforen sisäisiä tietojärjestelmiä

Etsimme nelihenkiseen tiimiimme uusia sovelluskehittäjiä rakentamaan kanssamme Goforen omia sisäisiä järjestelmiä. Kehitämme useampaa goforelaisia hyödyttävää järjestelmää, joista meidän tiimillemme merkittävimpiä ovat Hohto ja Gofore Gigs. Hohto toimii Goforen liiketoiminnan sydämenä, sillä sen avulla osaajamme löytävät merkitykselliset projektit. Gofore Gigs on puolestaan alihankintaportaali, jonka avulla Gofore pystyy merkittävästi laajentamaan osaajaverkostoaan. Molempiin palveluihin on tiedossa isompia uudistuksia, eli nyt on täydellinen mahdollisuus päästä rakentamaan uutta, sekä osallistumaan suunnitteluun.

Sopivan kompaktin kokoisessa tiimissämme pääset ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan siihen, miten tiimissä ja yrityksessä asioita tehdään. Yksin ei kuitenkaan kukaan jää, vaan työtä tehdään tiiviisti yhdessä, uusia toiminnallisuuksia suunnitellen ja koodia läpikäyden. Omasta osaamistaustastasi ja kiinnostuksistasi riippuen roolisi voi olla painottunut fronttiin, bäkkäriin tai pilvi-infrastruktuuriin. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa, joiden joukkoon lukeudut tulevana goforelaisena myös itse.  Tiimimme on hajautunut pitkin Suomea – Tampereelle, Turkuun ja Kuopioon, eli voit työskennellä missä itse parhaiten viihdyt. Tapaamme kuitenkin säännöllisesti Tampereen toimistolla, minkä lisäksi reissut Turkuun ja Kuopioon voivat olla mahdollisia.

Tiimimme käyttämät teknologiat ja työtavat ovat viimeisen päälle moderneja, ja pyrimme pysymään aina ajan hermoilla. Tällä hetkellä käytämme päivittäin mm. seuraavia: Vue.js, Nuxt, TypeScript, Nest.js, GitLab, Terraform ja Google Cloud Platform. Tiimi työskentelee scrum-menetelmiä myötäillen.

Vaikka hakemamme kehittäjät sijoittuvat sisäiseen kehitystiimiimme, tarjoaa Gofore lukuisia urakehitysmahdollisuuksia. Jos sydämesi alkaakin sykkiä konsultoinnin suuntaan tulevaisuudessa, on Goforella myös jatkuvasti lukuisia mielenkiintoisia asiakastoimeksiantoja. Toivomme kuitenkin, että saamme sinusta pitkäaikaisen lisän porukkaamme.

Mitä toivomme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta moderneista käyttöliittymäkirjastoista (esim. React, Vue.js tai Angular)
  • Mahtavaa olisi, jos kokemusta olisi myös js:llä kehitetyistä REST-palveluista
  • Aikaisempaa kokemusta pilvipalveluista, erityisesti Google Cloud Platformista, tai halua opiskella niitä
  • Kiinnostusta ja kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä
  • Aktiivista halua kehittää sekä omia, että koko tiimin toimintatapoja

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Haluamme olla jokaiselle goforelaiselle hyvä paikka työskennellä. Toimistoiltamme löytyy välipalat, hierontatuolit, viihtyisät työtilat ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit, joiden kanssa jaetaan onnistumiset ja mahalaskut ja pähkäillään koodin ollessa solmussa.  

  • Monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja Goforen kustantamat verkkokurssit 
  • Yhteisöllisen kulttuurin ja mukavat tiimikaverit 
  • Vaikuttamis- (blogi-, open source)  ja sertifiointibonukset (AWS, GCP ja Azure) 
  • Ja muut kattavat henkilöstöedut, joista kerromme sinulle tapaamisessamme mielellämme lisää 

Tutustu tiimiin

Tiimissä on tällä hetkellä kaksi kehittäjää, yksi muotoilija ja muotoileva tuotepäällikkö. Meillä nautitaan erityisesti kuivasta, tai miksei hyvästäkin huumorista ja kissakuvista.

Olen Joonas Lehtonen, ja olen tehnyt Goforella sisäisten järjestelmien kehitystä jo useamman vuoden ajan. Näissä hommissa mukavinta on ollut se, että tiimillämme on täysi vapaus tehdä työnsä parhaaksi näkemällämme tavalla. Kukaan ulkopuolelta ei ole heittämässä kapuloita rattaisiin, vaan asiat etenevät juuri niin tehokkaasti kuin mitä omat työkalumme ja prosessimme antavat myöten. Uusien työskentelytapojen ja teknologioiden käyttöönotto sekä mahdollisuus vaihdella omaa roolia joustavasti pitävät tämän työn aina jännittävänä. Hyvien pull requestien lisäksi minulle nautintoa tuottavat erilaiset taide- ja kulttuurielämykset sekä pubivisan voittaminen (tämä tapahtuu arviolta kerran kymmenessä vuodessa).

Nimeni on Verneri Martelin ja olen työskennellyt reilut kolme vuotta Goforella osana sisäistä kehitystä tekevää tiimiämme. Full stack -kehittäjänä olen oppinut paljon, mutta vielä on paljon uuttakin opittavaa. Siksi koenkin, että tämä tiimi on oivallinen paikka jatkaa oman osaamiseni kehittämistä. Työajalla muutan kahvia koodiksi ja vapaa-ajalla rapsuttelen kotona kissaa ja  maalailen miniatyrejä.

Olen Mervi Karesto, tiimimme muotoilija, ja teen UX/UI-suunnittelua sisäisten palveluiden sekä järjestelmien parissa. Goforelle ja tähän tiimiin olen liittynyt keväällä, mutta olen nyt jo sulautunut hyvin joukkoon ja päässyt ennen kaikkea työn touhuun rennossa porukassamme. Vaikka olemmekin eripuolilla Suomea, toimii työskentelytapamme mainiosti yhteen. Käyttäjätarpeiden selvittelyn ja pikselinviilauksen vastapainona toimii vapaa-aikana vietetty laatuaika perheeni kanssa sekä pihamaan kuopsutus.

Heippa, olen Rosa Vanninen ja tämän tiimin tuotepäällikkö. Tulin Goforelle vasta 2022 maaliskuussa, mutta tekemisen makuun pääsi kyllä hyvin nopeasti! Tässä tiimissä parasta on se, että ollaan hitsauduttu jo nyt yhteen – jokainen saa olla oma itsensä. Yhteisiä toimintatapoja kehitetään koko ajan, ja minulle on erityisen tärkeää, että tekemisen tavoitteet ja merkitys on tiimiläisille selkeää. Noin muuten olen sitten jokseenkin kikattelija ja crazy cat lady. Vapaa-ajalla crossfittaan ja neulon villasukkia.

Avainsanat

Vue.js, Node.js, TypeScript, React, Docker, Google Cloud Platform, Terraform, GitLab

Tutustu työhömme tarkemmin

Web-kehitys →

Liity joukkoomme!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja linkki LinkedIn-profiiliisi (tai CV:si) alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä. Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.