Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

IaC, Edge, GPIO, ModBus, M-Bus, AWS IoT, Azure IoT, LoRA, NB-IoT

IoT-ratkaisuarkkitehtinä sinulla on kokemusta kokonaisten IoT-ratkaisujen ja -arkkitehtuurien suunnittelusta ja toteuttamisesta eri ympäristöissä teollisella toimialalla. Sinulla on hyvä Full IoT-stack -yleistuntemus Edge-tason anturointiratkaisuista Cloud-toteutuksiin ja loppukäyttäjäsovelluksiin erilaisilla päätelaitteilla. Toimialakokemuksesi voi kattaa esimerkiksi teollisen internetin sovellukset, valmistavan teollisuuden, älykkäät energiamittausratkaisut tai liikkuvat työkoneet.

Arvostamme myös kokonaisvaltaista ymmärrystä nykypäivän Cloud-ratkaisujen ohjelmistotuotannosta – kehittäjän pöydältä tuotantoon, unohtamatta esim. Infrastructure as Code (IaC) -tapaa toteuttaa Cloud-arkkitehtuureja. Lisäksi rooli vaatii laaja-alaisen ohjelmistoratkaisujen osaamisen ulottuen web-pohjaisista Cloud-sovelluksista sulautettujen järjestelmien toteutukseen ja laitteistoläheisiin liityntäratkaisuihin, kuten GPIO, ModBus, M-Bus.

Ratkaisuarkkitehdin roolissa on hyötyä osaamisesta joko yhdestä Cloud IoT-alustasta tai laaja-alaisempi ymmärrys eri IoT-alustoista (erityisesti AWS IoT ja Azure IoT, mutta myös muut alustat). Taustaasi voi mahdollisesti kuulua osaamista myös langattomista IoT-yhteysratkaisuista, kuten mm. LoRA ja NB-IoT.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.