IT-arkkitehti

IT-arkkitehti

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikottaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten, lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Haemme IT-arkkitehtia rakentamaan kanssamme digitaalista Suomea. Goforen IT-arkkitehdit työskentelevät asiakkaidemme suurissa ja liiketoimintakriittisissä kehittämishankkeissa luoden tarkoituksenmukaisia ratkaisuja ja ratkaisumalleja järjestelmäarkkitehtuurin, teknologia-arkkitehtuurin ja integraatioarkkitehtuurin alueilla.

IT-arkkitehti toimii tulkkina toiminnan kehittämisen ja IT:n välillä. Tontille kuuluu mm. liiketoiminnan tavoitteiden ja vaatimusten muuntaminen teknisen ratkaisun kielelle, arkkitehtuurin nyky- ja tavoitetilan mallinnus, kehittämisen osittaminen järkeviksi kokonaisuuksiksi sekä jatkuva ohjaaminen arkkitehtuurin mukaisesti. IT-arkkitehti työskentelee joko kehittämishankkeen elinkaaren alkuvaiheessa, kun ratkaisua suunnitellaan, tai koko kehittämisen elinkaaren ajan toteutusta ohjaten.

IT-arkkitehtina puhut sujuvasti sekä tekniikkaa että liiketoimintaa. Ymmärrät, että hyvienkin ideoiden toteuttaminen vaatii viestintää eri sidosryhmille ja ehdotusten selkeää ja ymmärrettävää jäsentämistä. Moderni IT-arkkitehtuuri tarkoittaa sinulle jotain muuta kuin monoliittisia ja suljettuja järjestelmiä.
Tunnet laajasti ja monipuolisesti perinteisiä sovellus-, tietokanta ja integraatioteknologioita sekä moderneja pilviteknologioita.

"“Olen Tapani Mikola ja työskentelen Goforella IT-arkkitehtinä erityisosaamisena ohjelmistoarkkitehtuuri, ohjelmistojen kehitys- ja testausympäristöt ja ketterät kehitysmenetelmät. Työnkuva on hyvin laaja kattaen lähes kaiken mahdollisen teknisen työn ohjelmistoprojekteissa suunnitteluvaiheen arkkitehtuuripäätöksistä aina automaattisten testien hitauden juurisyiden penkomiseen. Olen työssäni myös tukenut asiakasta ketterien prosessien kehittämisessä ja käyttöönotossa sekä optimoinut prosesseja ohjelmistokehittäjän näkökulmasta. Pidän työssäni siitä, että saan ratkoa asiakkaiden ohjelmistoprojektien vaikeimpia ongelmia ja näen tulokset. En ole myöskään koskaan jaksanut keskittyä vain yhteen osa-alueeseen tai teknologiaan, joten nopeat siirtymät back-endistä front-endin kautta CI putken skripteihin ja PostgreSQL:stä Reactin kautta Tomcattiin sopivat minulle erityisen hyvin ja bonuksena näkemykseni kokonaisuudesta ja siitä, miten asioita kannattaa tehdä, kasvaa koko ajan. IT-arkkitehtinä Goforella pääsee tutustumaan monenlaisin ihmisiin, jotka toimivat monenlaisissa rooleissa hyvinkin erilaisilla toimialoilla. Rooli tarjoaa samanaikaisesti palkitsevat työtehtävät ja mahdollisuuden jatkuvaan uuden oppimisen.”

Tapani Mikola

IT Architect

Avainsanat

agile, frontend kehitys, backend kehitys, CI/CD, tietokannat, mikropalveluarkkitehtuuri

Tutustu työhömme tarkemmin

Arkkitehtuurikonsultointi →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.