Millaista IT-hankintojen konsulttityö on Goforella?

Tutustu asiakkaaseemme

Lue lisää

”Hei, olen Leena Virta-Niemi ja työskentelen Goforella hankinta-asiantuntijana. Hankinta-asiantuntijan roolissa autan asiakkaitamme kilpailutusten eri vaiheissa. Usein olen mukana jo tietopyyntövaiheessa muodostamassa tarvittavia kysymyksiä sekä keskusteluissa mahdollisten toimittajien kanssa.

Hankinnan edetessä olen mukana tarvittavien dokumenttien työstämisessä sekä itse tarjouspyynnön laatimisessa nykyään sähköiseen kilpailutusjärjestelmään. Usein vastuullani on myös hankintaprojektin kokonaisaikataulutus sekä aikataulussa pysyminen.

Hankinta-asiantuntijana tarvitsen tietämystä ja kokemusta hankintalaista sekä erityisalojen hankintalaista että JHS 166 ehtojen käytöstä. Osaan myös suositella asiakkaillemme erilaisia käytäntöjä hankintojen laatukriteeristöön sekä vertailuhinnan muodostamiseen että tarjousten arvosteluun. Tärkeässä roolissa on asioiden selvittämisen sitkeys ja halu vaikuttaa asiakkaan hankinnan onnistumiseen.

Hankinta-asiantuntijan työ on tarkkuutta ja välillä kärsivällisyyttä vaativaa. Toimeksiannoissa pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja oppimaan eri organisaatioissa joka kerta jotakin uutta. Gofore työantajana on tarjonnut minulle vapautta ja vastuuta kouluttaa itseäni ja hankkia työssä tarvittavia tietoja. Olen voinut itse määrittelemälläni tavalla kehittää ammattitaitoani ja samalla seurata ajan hermolla mitä hankintojen ympärillä tapahtuu markkinoilla.”

Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

IT-hankinta, määrittely, julkishallinto, projektijohtaminen, Cloudia, JIT 2015 sopimusehtojen tuntemus, ITIL, Lean, Agile

Konsultin tehtävässä työskentelet asiakkaiden kehityshankkeissa auttaen ratkomaan erilaisia kehitystarpeita ja hankkimaan niihin liittyviä tietoteknisiä ratkaisuja ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Kykenet jäsentämään laajat kehitystarpeet, määrittelemään hankinnan kohteen vaatimuksineen, auttamaan parhaan hankintamallin ja -menetelmän valinnassa, sekä toteuttamaan ja viemään läpi tietopyyntö- (RFI) ja tarjouspyyntömenettelyt (RFQ). Hankintaosaamisen lisäksi katsomme eduksi kokemuksen projektijohtamisesta sekä arkkitehtuuri– ja määrittelytyöstä.

Puhut sujuvasti teknologiaa ja liiketoimintaa. Tunnet tietojärjestelmäkehittämisen menetelmät ja ketterän kehittämisen lainalaisuudet. Hyvien vuorovaikutustaitojen ansioista tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta julkishallinnon kanssa työskentelystä ja tunnet julkisten hankintojen kilpailutustapoja. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja aikaansaava. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Lisäksi sinulla on intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla rakentamassa kanssamme digitaalista Suomea.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.

Liity joukkoomme!

Hae paikkaa