IT-hankintojen konsultti

IT-hankintojen konsultti

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikottaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten, lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Konsultin tehtävässä työskentelet asiakkaiden kehityshankkeissa auttaen ratkomaan erilaisia kehitystarpeita ja hankkimaan niihin liittyviä tietoteknisiä ratkaisuja ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Kykenet jäsentämään laajat kehitystarpeet, määrittelemään hankinnan kohteen vaatimuksineen, auttamaan parhaan hankintamallin ja -menetelmän valinnassa, sekä toteuttamaan ja viemään läpi tietopyyntö- (RFI) ja tarjouspyyntömenettelyt (RFQ). Hankintaosaamisen lisäksi katsomme eduksi kokemuksen projektijohtamisesta sekä arkkitehtuuri– ja määrittelytyöstä.

Puhut sujuvasti teknologiaa ja liiketoimintaa. Tunnet tietojärjestelmäkehittämisen menetelmät ja ketterän kehittämisen lainalaisuudet. Hyvien vuorovaikutustaitojen ansioista tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta julkishallinnon kanssa työskentelystä ja tunnet julkisten hankintojen kilpailutustapoja. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja aikaansaava. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Lisäksi sinulla on intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla rakentamassa kanssamme digitaalista Suomea.

"”Hei, olen Leena Virta-Niemi ja työskentelen Goforella hankinta-asiantuntijana. Hankinta-asiantuntijan roolissa autan asiakkaitamme kilpailutusten eri vaiheissa. Usein olen mukana jo tietopyyntövaiheessa muodostamassa tarvittavia kysymyksiä sekä keskusteluissa mahdollisten toimittajien kanssa. Hankinnan edetessä olen mukana tarvittavien dokumenttien työstämisessä sekä itse tarjouspyynnön laatimisessa nykyään sähköiseen kilpailutusjärjestelmään. Usein vastuullani on myös hankintaprojektin kokonaisaikataulutus sekä aikataulussa pysyminen. Hankinta-asiantuntijana tarvitsen tietämystä ja kokemusta hankintalaista sekä erityisalojen hankintalaista että JHS 166 ehtojen käytöstä. Osaan myös suositella asiakkaillemme erilaisia käytäntöjä hankintojen laatukriteeristöön sekä vertailuhinnan muodostamiseen että tarjousten arvosteluun. Tärkeässä roolissa on asioiden selvittämisen sitkeys ja halu vaikuttaa asiakkaan hankinnan onnistumiseen. Hankinta-asiantuntijan työ on tarkkuutta ja välillä kärsivällisyyttä vaativaa. Toimeksiannoissa pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja oppimaan eri organisaatioissa joka kerta jotakin uutta. Gofore työantajana on tarjonnut minulle vapautta ja vastuuta kouluttaa itseäni ja hankkia työssä tarvittavia tietoja. Olen voinut itse määrittelemälläni tavalla kehittää ammattitaitoani ja samalla seurata ajan hermolla mitä hankintojen ympärillä tapahtuu markkinoilla.”

Leena Virta-Niemi

Procurement Specialist

Avainsanat

IT-hankinta, määrittely, julkishallinto, projektijohtaminen, Cloudia, JIT 2015 sopimusehtojen tuntemus, ITIL, Lean, Agile

Tutustu työhömme tarkemmin

Ohjelman- ja projektinhallinta →

Join the crew

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.