Vauhdikas kasvumme jatkuu ja etsimme Jyväskylän rentoon porukkaan Java-kehittäjää.

Käytännön työssä pääset itsenäisesti ja osana tiimiä tekemään sovelluskehitystä. Meillä ei ole valmista sapluuna työllesi, vaan pääset itse vaikuttamaan työnkuvasi muodostumiseen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Teknisen osaamisen lisäksi ollennaista on kiinnostus tai kokemus konsulttimaisesta työskentelystä sekä halukkuus ymmärtää myös asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaprosesseja.

Avainsanoja

Java / Clojure / Scala / Kotlin, Docker, Spring Boot, SQL

Mitä toivomme sinulta

Innostusta uusien tekniikoiden opiskelemiseen ja halua hyvän koodin kehittämiseen. Kokemuksesi voi löytyä enemmän backend- tai frontend-puolelta, ja sinulla on sen lisäksi intoa puuttuvan tietämyksen opettelemiseen. Vahvuutesi voi perinteisemmän Javan sijaan löytyä myös vaikkapa Scalasta, Clojuresta tai Kotlinista. Katsomme eduksi myös kokemuksen ja kiinnostuksen JavaScriptiin, TypeScriptiin sekä moderneihin SPA-kehyksiin kuten Reactiin, mutta näiden hallitseminen ei ole välttämätöntä.

Arvostamme myös tiimityöskentelykykyjä ja pilvipalveluiden tuntemusta. Plussaa on kiinnostus käytettävyyteen ja esteettömyyteen. Työskentely voi edellyttää myös matkustamista tai asiakkaan toimitiloista työskentelyä.

Toivomme, että sinulla on kertynyt työkokemusta 3 vuotta. Uskomme kuitenkin, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia.

Teknologiat pähkinänkuoressa: Java,Scala, Clojure, Kotlin, Docker, Spring Boot, SQL, JUnit

Tarjoamme sinulle

Jyväskylän kasvavalla toimistolla on rento ja startup-mainen meininki. Meillä voi olla töissä omana itsenään ja pääset vaikuttamaan toimintaamme laajasti.

Työskentely Goforella tarjoaa sinulle myös:

  • Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä
  • Työaikaa oman osaamisen kehittämiseen
  • Mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • Modernin työyhteisön tuen, vapauden ja vastuun asiantuntijatyöskentelyssä
  • Huippuasiantuntijoiden verkoston
  • Vapaasti valittavat työkalut
  • Kattavat ja monipuoliset edut

Hakemukset

Tutustu aiheeseen lisää

Gofore Project Radar 2018 Summary

Henri Heiskanen