Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

Java, Clojure, Scala, Kotlin, Docker, Spring Boot, SQL

Innostusta uusien tekniikoiden opiskelemiseen ja halua hyvän koodin kehittämiseen. Kokemuksesi voi löytyä enemmän backend- tai frontend-puolelta, ja sinulla on sen lisäksi intoa puuttuvan tietämyksen opettelemiseen. Vahvuutesi voi perinteisemmän Javan sijaan löytyä myös vaikkapa Scalasta, Clojuresta tai Kotlinista. Katsomme eduksi myös kokemuksen ja kiinnostuksen JavaScriptiin, TypeScriptiin sekä moderneihin SPA-kehyksiin kuten Reactiin, mutta näiden hallitseminen ei ole välttämätöntä.

Arvostamme myös tiimityöskentelykykyjä ja pilvipalveluiden tuntemusta. Plussaa on kiinnostus käytettävyyteen ja esteettömyyteen. Työskentely voi edellyttää myös matkustamista tai asiakkaan toimitiloista työskentelyä.

Toivomme, että sinulla on kertynyt työkokemusta 3 vuotta. Uskomme kuitenkin, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.

Liity joukkoomme!

Hae jyväskylään