Java-kehittäjä

Java-kehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikottaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten, lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Innostusta uusien tekniikoiden opiskelemiseen ja halua hyvän koodin kehittämiseen. Kokemuksesi voi löytyä enemmän backend- tai frontend-puolelta, ja sinulla on sen lisäksi intoa puuttuvan tietämyksen opettelemiseen. Vahvuutesi voi perinteisemmän Javan sijaan löytyä myös vaikkapa Scalasta, Clojuresta tai Kotlinista. Katsomme eduksi myös kokemuksen ja kiinnostuksen JavaScriptiin, TypeScriptiin sekä moderneihin SPA-kehyksiin kuten Reactiin, mutta näiden hallitseminen ei ole välttämätöntä.

Arvostamme myös tiimityöskentelykykyjä ja pilvipalveluiden tuntemusta. Plussaa on kiinnostus käytettävyyteen ja esteettömyyteen. Työskentely voi edellyttää myös matkustamista tai asiakkaan toimitiloista työskentelyä.

Toivomme, että sinulla on kertynyt työkokemusta 3 vuotta. Uskomme kuitenkin, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia.

Avainsanat

Java, Clojure, Scala, Kotlin, Docker, Spring Boot, SQL

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud & DevOps →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.