Millaista ohjelmistokehittäjän työ on Goforella?

Tutustu asiakkaisiimme

Lue lisää

“Olen Juha ja toiminut Goforella full stack -kehittäjänä vuodesta 2017. Työssäni käytän useita eri teknologioita erilaisten asiakashaasteiden ratkaisemiseen. Työpäiviini sisältyy koodausta, suunnittelua, uuden opettelua ja arkkitehtuurien kanssa työskentelyä. Työni on monipuolista ja tarjoaa jatkuvan mahdollisuuden kehittyä. Goforelaisista löytyy niin paljon eri alojen huippuosaajia, että sparrausapua löytyy aina tarvittaessa.
Viime aikoina olen tehnyt töitä enimmäkseen funktionaalisten ohjelmointikielien, pilvipohjaisten ratkaisujen ja mobiilikehityksen parissa. Töiden ohessa pelaan työkavereiden kanssa jalkapalloa ja osallistun eri harrastekerhojen toimintaan.“

Mitä odotamme sinulta?

Keywords

Java, Kotlin, Scala, Python, JavaScript, React, Edge computing

Sinulla on monipuolisesti aiempaa työkokemusta vähintään 5 vuoden ajan ohjelmistokehittäjänä toimimisesta. Pystyt muodostamaan näkemyksen myös laajempiin kokonaisuuksiin ja teknologiavalintoihin. Kykenet tarvittaessa yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisemaan moniulotteisia ongelmia hienostuneesti ja nopeasti.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta full stack -kehittäjänä toimimisesta sekä pilvipalveluiden käytöstä. Syvällisempi osaaminen ja kiinnostus voi kuitenkin kohdentua johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Yksittäistä ohjelmointikielen osaamista tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus ja kyky uuden teknologian haltuun ottamiselle.
Aiempi toimialaosaaminen teollisuudesta, sekä hajautettujen järjestelmien ja IoT:n parissa työskentelystä katsotaan eduiksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu Goforelaisiin

Tutustu meihin

Kokeneena kehittäjänä pääset avainpaikalle uusien asiakkuuksien ja uusien järjestelmien toteutustyöhön. Pääset vastuullisiin tehtäviin, joissa sinulla on laajasti vaikutusmahdollisuuksia myös toteutuksen isoihin linjoihin, teknologiavalintoihin ja työtapoihin.
Tukenasi työssäsi on koko Goforen laaja asiantuntijaverkosto, sekä Jyväskylän toimiston reilun 30 hengen asiantuntijayhteisö. Jokaisella meistä on omat erityisosaamisalueemme, joiden kautta voimme toisia työssämme tukea ja sparrata. Tuotammekin erilaisia asiantuntijapalveluita toisillemme verkostomaisessa organisaatiossa, jossa ei ole keinotekoisia yksikkö- tai toimialarajoja yhteistyön esteenä.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus osallistua erilaisiin ulkoisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien suorittamiseen.
Jyväskylän goforelaisena pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa. Työntekijöistä koostuva työyhteisöryhmä järjestää myös muita erilaisia yhteisiä tapahtumia.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.

Liity joukkoomme!

Hae mukaan