Kokeneita ohjelmistokehittäjiä Jyväskylään

Kokeneita ohjelmistokehittäjiä Jyväskylään

Mitä tarjoamme sinulle

Kokeneena kehittäjänä pääset avainpaikalle uusien asiakkuuksien ja uusien järjestelmien toteutustyöhön. Pääset vastuullisiin tehtäviin, joissa sinulla on laajasti vaikutusmahdollisuuksia myös toteutuksen isoihin linjoihin, teknologiavalintoihin ja työtapoihin.

Tukenasi työssäsi on koko Goforen laaja asiantuntijaverkosto, sekä Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan toimistomme reilun 40 hengen asiantuntijayhteisö. Jokaisella meistä on omat erityisosaamisalueemme, joiden kautta voimme toisia työssämme tukea ja sparrata. Tuotammekin erilaisia asiantuntijapalveluita toisillemme verkostomaisessa organisaatiossa, jossa ei ole keinotekoisia yksikkö- tai toimialarajoja yhteistyön esteenä.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus osallistua erilaisiin ulkoisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien suorittamiseen.
Jyväskylän goforelaisena pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa. Työntekijöistä koostuva työyhteisöryhmä järjestää myös muita erilaisia yhteisiä tapahtumia.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on monipuolisesti aiempaa työkokemusta vähintään 5 vuoden ajan ohjelmistokehittäjänä toimimisesta. Pystyt muodostamaan näkemyksen myös laajempiin kokonaisuuksiin ja teknologiavalintoihin. Kykenet tarvittaessa yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisemaan moniulotteisia ongelmia hienostuneesti ja nopeasti.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta full stack -kehittäjänä toimimisesta sekä pilvipalveluiden käytöstä. Syvällisempi osaaminen ja kiinnostus voi kuitenkin kohdentua johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Yksittäistä ohjelmointikielen osaamista tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus ja kyky uuden teknologian haltuun ottamiselle. Aiempi toimialaosaaminen teollisuudesta, sekä hajautettujen järjestelmien ja IoT:n parissa työskentelystä katsotaan eduiksi.

"Olen Juha ja toiminut Goforella full stack -kehittäjänä vuodesta 2017. Työssäni käytän useita eri teknologioita erilaisten asiakashaasteiden ratkaisemiseen. Työpäiviini sisältyy koodausta, suunnittelua, uuden opettelua ja arkkitehtuurien kanssa työskentelyä. Työni on monipuolista ja tarjoaa jatkuvan mahdollisuuden kehittyä. Goforelaisista löytyy niin paljon eri alojen huippuosaajia, että sparrausapua löytyy aina tarvittaessa. Viime aikoina olen tehnyt töitä enimmäkseen funktionaalisten ohjelmointikielien, pilvipohjaisten ratkaisujen ja mobiilikehityksen parissa. Töiden ohessa pelaan työkavereiden kanssa jalkapalloa ja osallistun eri harrastekerhojen toimintaan."

Juha

Full stack developer

Avainsanat

Java, Kotlin, Scala, Python, JavaScript, React, Edge computing

Tutustu työhömme tarkemmin

Järjestelmäkehitys ja integraatio →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.