Liity joukkoon

Kokenut liiketoiminta- ja palvelumuotoilija

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi ihmisten arkeen, olla osa kasvavaa liiketoiminta- ja strategiamuotoilun tiimiä sekä lähes sadan muotoilijan yhteisöä Goforella? Etsimme joukkoomme kokenutta muotoilun asiantuntijaa! Kykenet työskentelemään itseohjautuvasti monipuolisissa projekteissa, tiimeissä ja vaihtuvissa asiakkuuksissa. Lisäksi sinulla on kokemusta muotoilutyön skaalaamisesta, muotoiluasiakkuuksien kasvattamisesta ja muotoilun myynnistä.

  • Olet monipuolinen osaamiseltasi ja kerryttänyt jo useamman vuoden ajan kokemusta erilaisista muotoilutöistä. Pystyt soveltamaan muotoiluosaamistasi erilaisissa haasteissa.
  • Sinulla on näkemystä muotoilun tuomasta arvosta ja hyödyistä. Kykenet ruokkimaan haastavissakin tilanteissa tuorein silmin näkemistä, ideoiden syntyä ja arjesta poikkeamista sekä tuomaan muotoilutyön luomaa empaattista ymmärrystä konkreettisiksi ajatuksiksi.
  • Olet ollut mukana tekemässä muotoilun myyntityötä ja sinulla on karttunut verkostoja ja kokemusta muotoilutyön kasvattamisesta.
  • Henkilönä luot hyvää ilmapiiriä, olet tavoitehakuinen sekä helposti lähestyttävä ja työskentelet sujuvasti muiden muotoilijoiden, asiakkaiden ja erilaisten sidosryhmien kanssa.
  • Designratkaisusi osaat kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • Arvostamme monipuolista taustaa ja erilaista toimialaosaamista. Meille digitalisaatio on tekemisemme ydin.
  • Konsultointiliiketoiminnan tuntemus on myös eduksi

Maailmaa emme ole saaneet vielä täysin valmiiksi, mutta suomalaista yhteiskuntaa ja tapoja toimia olemme muotoilleet senkin edestä. Goforen julkisen sektorin projekteissa pääset luomaan kansallisesti merkittäviä palveluita ja toimintamalleja, selvittämään niihin tarvittavia tietoja ja määrittelemään tulevaisuuden tarpeita. Yksityisen sektorin projekteissa voit auttaa yrityksiä kehittämään palveluitaan ja liiketoimintaansa asiakaskokemusta hyödyntäen. Tuemme asiakkaitamme myös kestävyyden ja vastuullisuuden näkökulmissa.

Tavoitteenamme on kasvattaa myös omaa toimintaamme ja haluamme osaltamme olla määrittämässä muotoilun tulevaisuuden suuntaviivoja.

Goforen liki 100 hengen designyhteisössä sydämiämme lämmittävät erityisesti kestävä kehitys, eettisyys, läpinäkyvyys ja inklusiivisuus – näihin yhdistyy myös kova strategia- ja liiketoimintaosaaminen. Muotoilijoillemme ominaista on yhdessä tekeminen, halu jatkuvasti oppia uutta – ja tietysti se palava halu kaikenlaiseen maailman parantamiseen. Muotoilijoiden lisäksi työkavereinasi on myös iso ja monialainen joukko osaajia ohjelmistokehittäjistä datatieteilijöihin, muutosjohtajiin ja johdon konsultteihin. Yksin ei tarvitse jäädä, sillä apua saa aina ja tietotaitoa jaamme aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa, killoissa sekä kahvikuppien äärellä.  

Goforella vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Voit itse päättää missä ja miten haluat työsi hoitaa sekä tarttua tuumasta toimeen lähes olemattomalla kynnyksellä. Pienpanimo-oluet, espressokoneet, harrasteklubit ja pääsyt yhteen, jos toiseen oppimisalustaankin löytyvät kyllä. Tärkeintä kuitenkin on, että Gofore on työpaikka, jossa tunnistetaan työn olevan elämää varten eikä toisin päin. Jos väsyttää, sen voi sanoa ääneen. Työnantajana ja yhteisönä tehtävämme on tukea sinua elämän eri tilanteissa. Täällä uskotaankin siihen, että kun asiat tekee oikein ja vastuullisesti, voi tekemisistään olla myös läpinäkyvä. Siksi esimerkiksi työehtosopimuksemme on avoimesti kenen tahansa luettavissa ja palkoista puhutaan ääneen. Lisää Goforesta työnantajana voit lukea täältä.

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi, CV:si sekä portfoliosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

”Tein projektin, jossa logistiikkayrityksen liiketoimintayksikkö oli taloudellisissa vaikeuksissa toimintaympäristön voimakkaassa muutoksessa, jota pandemia kiihdytti. Liiketoimintamuotoilun tiimimme perehtyi tilanteeseen haastattelemalla yrityksen keskeiset henkilöt sekä tarvittavat ulkoiset sidosryhmät. Loimme yhteiskehittämisen menetelmillä tulevaisuudelle uusia skenaarioita ja menetelminä sekä työkaluina käytettiin business case -laskentaa, ekosysteemikartoitusta, arvoluontimallinnusta, kyvykkyysmatriisia, backcasting suunnittelua ja gamification menetelmiä. Lopputuloksena asiakasyritys sai mm. tulevaisuuden ekosysteemikartan ja muodostettua hypoteesin uudesta toimintamallista, jonka toteuttamalla liiketoiminta voitaisiin kääntää kannattavaksi. Projekti oli haastava, mutta myös erittäin mukava ja palkitseva. Asiakkaamme kiitteli moniosaajatiimiämme, joka haastoi katsomaan asioita kokonaan uudesta näkökulmasta.”

Petri Munkki

Senior Service designer

”Parasta tässä työssä on jatkuva uuden oppiminen ja oman osaamisensa soveltaminen uusiin asiakastarpeisiin ja haasteisiin. Muotoilijan työ ja rooli osana organisaatio- ja hankemuotoilua on tekemistä monella tasolla operatiivisesta strategiselle tasolle. Nautin erilaisten ihmisten ja vaihtelevien aiheiden kirjosta. Parasta kuitenkin on kollegat, jotka erilaisilla osaamisillaan rikastavat omaa oppimistani, tukevat tilanteissa, joissa sitä tarvitsen ja tekevät tiukankin arjen huumorin kuplivaksi samppanjaksi.”
Maria Di Piazza
Service Architect and Designer

Toimipistettä

Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku, Remote, Espoo, Helsinki

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös