Kokonaisarkkitehti

Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia kehittämistoiminnan suunnittelun ja johtamisen asiakastoimeksiantoja. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi sekä vaikuttamaan ihmisten arkipäivää helpottaviin ratkaisuihin.

Toimit Goforen asiakkaiden kehittämishankkeissa niiden eri vaiheissa ja autat asiakkaan toiminnan kehittämisessä ja digitaalisen muutoksen läpiviennissä. Roolissasi edustat asiakasta ja toimit tulkkina asiakkaan toiminnan ja teknologian kehittäjien välissä. Omaksut nopeasti asiakkaan liiketoiminnan, tunnistat kehitystarpeet, luot tarvittavat ratkaisumallit ja toteutussuunnitelmat sekä kykenet johtamaan muutosta ja reagoimaan nopeasti oppimaasi.

Kykenet tuottamaan sekä laajoja arkkitehtuurisuunnitelmia ja vaatimusmäärittelyjä että toimimaan ketterästi toteutustyötä etunojassa ohjaten. Olet ratkaisukeskeinen ja näet olennaisen. Tehtävä edellyttää dokumentointi- ja visualisointikykyä erilaisten määrittelydokumenttien, kuvausten ja työjonojen hallinnan muodossa.

Sinulla on usean vuoden kokemus asiakkaiden tietojärjestelmähankkeissa toimimisesta sekä kokonaisarkkitehtuurityöstä. Menestymistä edesauttaa kokemus asiakas- ja käyttäjälähtöisistä suunnittelumalleista ja -menetelmistä sekä kyky yhdistää näitä arkkitehtuurisuunnitteluun. Lisäksi toivomme vankkaa IT-osaamista ja projektikokemusta.

Gofore on riippumaton ja luotettu asiakkaan neuvonantaja. Emme ole yksittäisten teknologia- tai ratkaisutoimittajien asialla, vaan etsimme kaikissa olosuhteissa asiakkaallemme parasta mahdollista ratkaisua.

Toivomme sinulta

  • aktiivista ja keskustelevaa työotetta sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
  • kokonaisarkkitehtuuri-/Enterprise Architecture -menetelmien osaamista (mm. TOGAF, JHS 179, Kartturi) ja käytännön kokemusta
  • kokemusta prosessien mallinnuksesta ja kehittämisestä
  • osaamista ja kokemusta ketteristä kehitysmenetelmistä (mm. SAFe) ja ymmärrystä Lean-filosofiasta
  • kokemusta julkisista hankinnoista ja hankintamalleista
  • arkkitehtuurista hahmotuskykyä ja kykyä suunnitella järkeviä kokonaisratkaisuja.

Goforella saat

  • työn, jolla on merkitystä. Meillä pääset tekemään haastavia ja monipuolisia projekteja, joilla on yhteiskunnallista näkyvyyttä ja laaja käyttäjäkunta
  • hyvän työyhteisön, jossa työkaveria ei jätetä
  • kehittymismahdollisuuksia vahvasti kasvavassa yrityksessä ja asiantuntevien kollegoiden tuen.

Hakemukset