Koodaava Scrum Master

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja haemmekin nyt joukkoomme motivoitunutta, koodaavaa scrummasteria Helsinkiin tai Tampereelle. Meillä pääset mukaan suuriin kansallisiin kärkihankkeisiin, jotka parantavat miljoonien suomalaisten arkea.

Miksi Gofore

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen ensimmäiselle sijalle kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Avitamme kehittymistäsi ja oma Gofore Crew Coach on oppaasi menestykseen. Voit koulutusten ja kurssien lisäksi myös liittyä kiltoihin, joita ovat mm. Internet of Things, Cloud as a Competence ja Cybersecurity. Etuvalikoimamme on laaja ja mukaan mahtuu peruspaketin lisäksi myös erityisherkkuja, joista tuoreimpina hammashoito, silmälasit ja Spotify. Pidämme yllä Gofore-henkeä järjestämällä säännöllisesti yhteisiä aamiaisia, infotilaisuuksia ja saunailtoja. Balanssi työn ja vapaa-ajan välillä on meille tärkeä ja tarjoamme joustoa työaikoihin.

Mitä toivomme sinulta

Pidät työnteosta asiakkaiden kanssa ja haluat ymmärtää ja kehittää heidän liiketoimintaansa. Uskot tiimin ja asiakkaan yhteistyöhön ja sinulla on aito tahto tehdä projekteista onnistuneita. Scrum ja Kanban ovat tuttuja sinulle ja osaat hyödyntää mallien parhaita käytäntöjä. Sinulla on tekninen tausta ja olet sujut koodin kanssa. Sinulla on kokemusta avointen lähdekoodien teknologioista, esimerkiksi JVM-kielet, Javascript, tietokannat ja integraatiot. Nykyinen toimenkuvasi on ehkä ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita ja halua kehittyä projektin johtamisessa.