Millaista mobiilikehittäjän työ on Goforella?

Tutustu asiakkaaseemme

Lue lisää

”Olen Niklas Lillqvist ja aloitin vastikään projektissa, jossa kehitetään pysäköintiratkaisua. Sovellus on toteutettu React Nativella, jolloin se toimii samalla koodialustalla niin iOS- kuin Android -puhelimilla. Lisäksi sovelluksessa hyödynnetään mm. Bluetooth Beacon -paikallistamista. Mukavinta Goforella työskentelyssä on ollut vapaus ja yhteisöllisyys. Omiin projekteihin voi aidosti vaikuttaa ja osaamistaan kehittää haluaamaansa suuntaan. Kohdatessaan ongelmia apua saa nopeasti myös muissa projekteissa työskenteleviltä goforelaisilta. Henkilökohtaisen kehittymisen tukeminen on myös tärkeää minulle – siihen saa käyttää aikaa vaikka opiskeltava asia ei liittyisikään suoraan nykyiseen projektiin.”

Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

React Native, iOS, Android, Flutter, PWA

Sinua viehättää erityisesti mobiilisovellusten kehittäminen. Sinulle tuttuja tai mielenkiintoa herättäviä alustoja ovat React Native, iOS, Android tai Flutter. Ymmärrät myös backend-teknologioita ja miten niitä tulisi parhaiten integroida mobiilisovelluksesta käytettäväksi.

Mobiilikehittäjän roolissa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on jatkuva mielenkiinto nopeasti kehittyviä teknologioita kohtaan ja halu ylläpitää omaa ammatillista osaamista. Goforella pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja osaavissa kehitystiimeissä, joissa tiimin jäsenet sparrailevat ja jakavat parhaita käytäntöjään toisilleen.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.

Liity joukkoomme!

Hae helsinkiin