Mobiilikehittäjä

React Native iOS Android Flutter

Mobiilikehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvälineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Sinua viehättää erityisesti mobiilisovellusten kehittäminen. Sinulle tuttuja tai mielenkiintoa herättäviä alustoja ovat React Native, iOS, Android tai Flutter. Ymmärrät myös backend-teknologioita ja miten niitä tulisi parhaiten integroida mobiilisovelluksesta käytettäväksi.

Mobiilikehittäjän roolissa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on jatkuva mielenkiinto nopeasti kehittyviä teknologioita kohtaan ja halu ylläpitää omaa ammatillista osaamista. Goforella pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja osaavissa kehitystiimeissä, joissa tiimin jäsenet sparrailevat ja jakavat parhaita käytäntöjään toisilleen.

"Olen Niklas Lillqvist ja aloitin vastikään projektissa, jossa kehitetään pysäköintiratkaisua. Sovellus on toteutettu React Nativella, jolloin se toimii samalla koodialustalla niin iOS- kuin Android -puhelimilla. Lisäksi sovelluksessa hyödynnetään mm. Bluetooth Beacon -paikallistamista. Mukavinta Goforella työskentelyssä on ollut vapaus ja yhteisöllisyys. Omiin projekteihin voi aidosti vaikuttaa ja osaamistaan kehittää haluamaansa suuntaan. Kohdatessaan ongelmia apua saa nopeasti myös muissa projekteissa työskenteleviltä goforelaisilta. Henkilökohtaisen kehittymisen tukeminen on myös tärkeää minulle – siihen saa käyttää aikaa vaikka opiskeltava asia ei liittyisikään suoraan nykyiseen projektiin.”

Niklas Lillqvist

Mobile Developer

Avainsanat

React Native, iOS, Android, Flutter, PWA

Tutustu työhömme tarkemmin

Mobiilikehitys →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.