Mobiilikehittäjä

Goforen kasvu jatkuu ja etsimme joukkoomme mobiilikehittäjää Helsinkiin. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin startup-projekteihin tai toteuttamaan yhteiskunnallisesti vaikuttavia kärkihankkeita.

Millaista mobiilikehittäjän työ on Goforella?

”Olen Niklas Lillqvist ja aloitin vastikään projektissa, jossa kehitetään pysäköintiratkaisua. Sovellus on toteutettu React Nativella, jolloin se toimii samalla koodialustalla niin iOS- kuin Android -puhelimilla. Lisäksi sovelluksessa hyödynnetään mm. Bluetooth Beacon -paikallistamista.

Avainsanoja

React Native, iOS, Android, Flutter

Mitä toivomme sinulta

Mobiilikehittäjän roolissa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on jatkuva mielenkiinto nopeasti kehittyviä teknologioita kohtaan. Mobiilikehittäjän työ onkin monipuolista ja vaihtelevaa ja tämä tekee töihin lähtemisestä aamulla mukavaa. Omia taitoja edistää merkittävästi, kun pääsee tekemään hommia osaavissa softatiimeissä. Samalla syntyy uusia tuttavuuksia samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa.

Sinulle tuttuja tai mielenkiintoa herättäviä alustoja ovat React Native, iOS, Android tai jopa Flutter. Ymmärtänet myös backend-teknologioista ja miten niitä toteuttaa parhaiten mobiilisovelluksesta käytettäväksi.

Toivomme, että sinulla on kertynyt työkokemusta vähintään kaksi vuotta. Uskomme kuitenkin, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia.

Goforella haluamme tarjota sinulle

  • Tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä
  • Työaikaa oman osaamisen kehittämiseen
  • Mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • Modernin työyhteisön tuen, vapauden ja vastuun asiantuntijatyöskentelyssä
  • Huippuasiantuntijoiden verkoston
  • Kattavat ja monipuoliset työsuhde-edut
  • Vapaasti valittavat työkalut

Hakemukset